Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 29 Martie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Prinţul Charles se va implica şi în proiecte de mediu în România

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 04 Iunie, 2013 | Nr. accesari stire 715 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Prinţul Charles se va implica şi în proiecte de mediu în România

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a avut luni o scurtă întrevedere cu Prinţul Charles, aflat în vizită în România, şi l-a invitat să i se alăture în viitoarele sale proiecte "verzi", moştenitorul coroanei Marii Britanii fiind de acord, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Ministerul Mediului.

Prinţul Charles a discutat cu Rovana Plumb în timpul vizitei pe care a făcut-o la Muzeul Colecţiilor de Artă din Bucureşti, unde a discutat şi cu premierul Victor Ponta.

Cunoscând faptul că Prinţul de Wales militează de ani pentru agricultura ecologică, Plumb l-a invitat pe acesta să i se alăture în viitoarele sale demersuri şi proiecte "verzi", menite să promoveze totodată frumuseţile şi tradiţiile României, atât in interiorul, dar şi în afara ţării, iar moştenitorul coroanei Marii Britanii a fost de acord, potrivit sursei citate.

În cadrul vizitei la Bucureşti, Prinţul Charles s-a întâlnit şi cu preşedintele Traian Băsescu, la Cotroceni.

Prinţul Charles a sosit în România în 30 mai, la Târgu Mureş. De acolo, a mers la Micloşoara, în Covasna, la domeniul contelui Kalnoky Tibor, unde a fost găzduit în noaptea de joi spre vineri. Moştenitorul coroanei Marii Britanii a mers apoi la Valea Zălanului, din comuna Malnaş, judeţul Covasna, unde a înnoptat la una dintre proprietăţile sale. Prinţul Charles are patru case în satul covăsnean Valea Zălanului, ultima cumpărată în primăvara acestui an, potrivit primarului din comuna Malnaş, Kasleder Jozsef.

Vineri, Prinţul Charles a vizitat localitatea mureşeană Archita, discutând cu şeful Consiliului Judeţean Mureş şi cu personalităţi medicale despre inventarierea şi păstrarea patrimoniului transilvănean, respectiv despre înfiinţarea unei clinici în zonă.

De asemenea, Prinţul Charles s-a întâlnit, duminică seară, în satul Valea Zălanului, cu autorităţile locale din judeţul Covasna, cu care au discutat, printre altele, despre dezvoltarea zonei şi despre produse locale.

Moştenitorul coroanei Marii Britanii a fost în Transilvania de mai multe ori, în ultimii ani, în vizite private, în judeţele Mureş, Covasna, Harghita şi Braşov.

Precedenta vizită a Prinţului Charles în România a avut loc în iunie anul trecut, când a mers în localităţile Apold, Daia şi Saschiz. La Saschiz, moştenitorul coroanei britanice a mers la un punct de procesare legume - fructe, iar în localitatea Daia a vizitat o plantaţie de flori a unei fundaţii specializate în biodiversitate.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
ACUMA LA TV 18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa