Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 03 Aprilie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

UVVG continuă înscrierile pentru sesiunea de toamnă * Nu se percepe taxă de înscriere, taxă de admitere și de înmatriculare

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 03 Septembrie, 2013 | Nr. accesari stire 803 ori | Comentarii stire 0 comentarii

UVVG continuă înscrierile pentru sesiunea de toamnă
* Nu se percepe taxă de înscriere, taxă de admitere și de înmatriculare

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” continuă înscrierile pentru sesiunea de toamnă, anul universitar 2013-2014, la toate cele 6 facultăţi. Nu se mai fac înscrieri la specializările medicină şi medicină dentară, unde s-au completat locurile în sesiunea de vară.

Viitorii studenţi pot opta pentru studii de licenţă şi masterat în domeniul: farmaciei, nutriţie şi dietetică, balneofiziokinetoterapie şi recuperare, psihologie, ştiinţele educaţiei, asistenţă socială, educaţie fizică şi sport, juridic, economic, marketing, administrarea afacerilor, ştiinţele umaniste, politice şi administrative, biologie, ecologie şi protecţia mediului, informatică (română sau engleză), silvicultură. 

* La specializările din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi specializarea Asistenţă Socială din cadrul Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Educaţie Fizică şi Sport, taxele de şcolarizare, pentru anul universitar 2013-2014, au fost diminuate cu 20%, pentru a da posibilitatea de acces, în condiţiile crizei, noilor studenţi, să se înscrie la UVVG.

Oferta Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” cuprinde 39 de specializări licenţă, 23 programe de studii aprofundate la nivel de masterat, 6 cursuri postuniversitare de specialitate, Şcoală doctorală în domeniul medicină şi biologiei, Şcoală postdoctorală, înfiinţată printre primele instituţii de studii postdoctorale din România. Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” este singura Universitate din Arad ce prezintă şcoala postdoctorală.

Universitate europeană, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” pregăteşte studenţi străini prin liniile de predare în limba franceză şi limba engleză.

* Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” acordă locuri de şcolarizare gratuită, în număr nelimitat, studenţilor merituoşi, prin Bursele de excelență „Vasile Goldiş” şi condiţii avantajoase pentru cazare şi masă.

* Nu se percepe taxă de înscriere, taxă de admitere și nici de înmatriculare pentru sesiunea de toamnă

Facilităţi acordate studenţilor:

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” acordă o serie de facilităţi studenţilor:  scutire de taxă de şcolarizare prin Bursele „Vasile Goldiş”, candidaţilor din promoţia 2013, care au obţinut media între 9,00 şi 10,00, la examenul de bacalaureat şi care optează pentru specializările de la forma de învăţământ zi; studenţilor care provin de la casele de copii, sau sunt orfani de ambii părinţi şi care nu realizează venituri şi nu depăşesc vârsta de 25 de ani; absolvenţii claselor a XII – a, care au obţinut locul I, II, sau III, la olimpiade naţionale, sau internaţionale, absolvenţii claselor a XII-a - şefi de promoţie în anul 2013. 

De asemenea, beneficiază de facilităţi următorii studenţi: care achită integral taxa de şcolarizare la înscriere; care provin din aceeaşi familie, nu depăşesc vârsta de 25 de ani şi ai căror părinţi sunt pensionari; urmează a doua facultate în cadrul UVVG; absolvenţii Universităţii cu diplomă de licenţă, sau absolvenţii colegiilor universitare.

Taxa în anul universitar 2013-2014 se poate plăti în 4 rate, prima rată este de numai 40% din taxa de şcolarizare. În cazurile în care studenţii au probleme financiare, taxa de şcolarizare poate fi plătită eşalonată lunar. 

Acte necesare la înscriere: Diploma de bacalaureat în original sau adeverinţă privind promovarea examenului de bacalaureat promoţia 2013; Certificat de naştere (copie legalizată); Certificat de căsătorie (copie legalizată); Adeverinţă medicală; Trei fotografii format ¾; Dosar plic.

ADMITEREA ÎN ANUL UNIVERSITAR  2013-2014

Admiterea pentru ciclul universitar de licenţă, sesiunea de toamnă, se organizează pe bază de concurs de dosare şi media de la BAC: până în data de 27 septembrie - înscrierea candidaţilor; 30 septembrie – afişarea rezultatelor. Domeniul medical: până la data de 26 septembrie – înscrierea candidaţilor; 27 septembrie - susţinerea testului grilă, 30 septembrie - afişarea rezultatelor. 

Înscrieri: Rectorat, (B-dul Revoluţiei nr.94-96), telefon 0257/280373, de luni până vineri: 7,30-17,00; sâmbătă şi duminică: orele 9,00-13,00; Informaţii: email: admitere@uvvg.ro; site:www.uvvg.ro.

Biroul de presă al UVVG

Daniel Albushare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
ACUMA LA TV 10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa