Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 10 Aprilie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Centrul de consiliere și orientare în carieră al UVVG, la Târgul de Cariere

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 01 Noiembrie, 2013 | Nr. accesari stire 689 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Centrul de consiliere și orientare în carieră al UVVG, la Târgul de Cariere

Centrul de consiliere și orientare în carieră din Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, membri din Liga Studenților UVVG și membri ELSA din cadrul Facultății de Științe Juridice a UVVG, au participat, în data de 29 octombrie 2013, la Târgul de Cariere desfășurat în Atrium Mall din Arad, alături de angajatori din Arad și alte orașe importante din vestul țării.

Participanții la târg au avut posibilitatea să discute cu specialiștii Centrului de consiliere despre ceea ce înseamnă cariera și pașii necesari pentru a-ți construi o carieră de succes. Sesiunile de consiliere rapidă au inclus tematici, precum căutarea unui loc de muncă, luarea deciziilor în carieră, întocmirea unui CV, redactarea unei scrisori de intenție și prezentarea la interviu.

Lect. univ. dr. Anca Mustea, coordonatorul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră Centrul de consiliere și orientare în carieră din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, a subliniat că, Centrul a fost singurul participant la Târgul de Cariere care a asigurat un stand de consiliere, prin activitățile de consiliere rapidă și feedback pe CV. „De asemenea, angajații Centrului precum și alte cadre didactice din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” au oferit, tuturor celor interesați, informații despre programele de studii ale UVVG, atât de necesare în conturarea unui traseu profesional de succes. Ca și participant în proiectul INSERT „Managementul corelării sistemului de învățământ cu piața muncii” Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, prin Centrul de consiliere și orientare în carieră, a promovat și activitățile din cadrul acestui proiect în rândul absolvenților, angajatorilor și altor participanți la eveniment. Participarea cu succes la Târgul de Cariere a Centrului de consiliere și orientare în carieră a fost întregită prin stabilirea unor relații de colaborare, în vederea unor viitoare proiecte comune, cu unele dintre firmele angajatoare. Prin aceste colaborări se dorește extinderea bazei de practică profesională a studenților UVVG, precum și a mijloacelor de informare privind piața muncii”.

Biroul de presă al UVVG

Daniel Albu



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa