Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 10 Aprilie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Asociația Aradul Prosperă: „Zâmbet pentru copii!”

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 03 Decembrie, 2013 | Nr. accesari stire 984 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Asociația Aradul Prosperă: „Zâmbet pentru copii!”

„Zâmbet pentru copii!” este un spectacol caritabil de colinde, teatru și multe alte surprize. Asociația Aradul Prosperă vă invită la eveniment miercuri, 04.12.2013, la orele 15.30 sau la orele 18.00 în Sala Mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad.  De la ora 15.30 intrarea constă în oferirea unui cadou în mod direct unuia din cei peste cei 250 de copii din casele de copii, iar pentru ora 18.00 veți plăti 20 de lei pentru un bilet, copii sub 7 ani intră gratuit.

Invitații specacolului sunt Ioana Luguzan Roxin, Mike și trupa New Generation, Trupa de teatru Amifran de la Palatul Copiilor condusă de doamna Gabriela Pavel, Alexandra Vasiu împreună cu Party Mix, Cătălin Pintea, Fundația Debora, Trupa X Style condusă de coregrafii Maura și Dorian Cosma, grupa de canto condusă de doamna Ioana Lung și alte surprize.

„Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad l-a nominalizat pe Alexandru L. pentru cele mai bune rezultate școlare, care va fi premiat cu o bicicletă de Racing Bike Shop. Copii institutionalizați prezenți vor primi cadouri din partea partenerilor noștri. Mulțumesc în mod deosebit pentru implicarea alături de noi firmelor Takata, Yazaki, International Alexander, Cooper, Cicor, GDS, KSS și NAC. Apreciez Caffe Housbrandt pentru sponsorizarea acestui eveniment. Mulțumesc frumos voluntarilor care își petrec minim două ore pe săptămână cu copii instituționalizați dintre care îi amintesc pe Dana Ropan și Cristian Igna pentru că sunt cei mai mai buni până acum, dar și altor persoane care sponsorizează și construiesc colaborări pentru beneficiul acestor copii. Mulțumim pentru colaborarea foarte bună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, Primăriei Municipiului Arad, Consiliului Județean Arad, Inspectoratului Școlar Județean Arad și Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad. Încasările vor fi transformate în beneficii pentru copiii instituționalizați și mulțumim pe această cale invitațiilor de pe scenă, care au acceptat să ni se alăture acestui demers și să participe gratuit.

Nouă, Asociației Aradul Prosperă, ne pasă! Am mobilizat arădeni și firme de Crăciun și de Paști să facem cadouri copiilor instituționalizați din județul Arad, iar acum suntem la a doua ediție a spectacolului Zâmbet pentru copii. Peste 500 de copii sunt crescuți fără părinți, care au nevoie de daruri, au nevoie de dragoste și afecțiune. Cu o educație bună și afecțiune, acești copii vor putea deveni oameni cinstiți, onești, muncitori, vor contribui la pensia mea și a dumneavoastră, dar dacă sunt tratați cu ură și dispreț nu trebuie exclusă posibilitatea că vor deveni infractori, criminali, vor ajunge în închisori. Ei au nevoie de dragoste, așa că arată că iți pasă, vino cu bani, cadouri, ore de muncă, inițiative, iar eu vă promit că Asociația Aradul Prosperă lucrează pentru ei; eu petrec peste 40 de ore pe săptămână în preajma acestor copii. Creștem un proiect de voluntariat care va aduna în doi ani 2500 de voluntari, iar fiecare copil va beneficia de 10 ore de voluntariat; solicităm oamenilor cu suflet și firmelor calculatoare, pentru ca fiecare copil care are peste 7 ani să aibă un calculator.” a declarat președintele Asociației Aradul Prosperă, domnul Mihai Oprișa.        

„Zâmbet pentru copii!”, miercuri, 04.12.2013, de la orele 15:30 și de la orele 18:00 la Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad. Vă așteptăm cu drag la spectacolele caritabile de colinde, teatru și multe alte surprize. Copiii sub 7 ani intră gratuit, iar pentru ceilalți prețul biletului este un cadou pentru un copil sau 20 de lei.

www.aradulprospera.orgshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa