Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 07 Iulie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

A doua ediție a spectacolului Zâmbet pentru copii a fost un succes (Galerie Foto)

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 05 Decembrie, 2013 | Nr. accesari stire 3073 ori | Comentarii stire 0 comentarii

A doua ediție a spectacolului Zâmbet pentru copii a fost un succes (Galerie Foto)

Ziua de 4 decembrie a fost o zi însemnată pentru 300 de elevi de clasa a 9-a și a 10-a de la liceele cu profil tehnologic care au participat la întâlniri cu firme, pentru 250 de copii din casele copii care au primit cadouri de la Moș Crăciun, pentru arădeni deosebiți care au achiziționat bilete pentru sprijinul caselor de copii, dar și pentru voluntarii și membrii Asociației Aradul Prosperă, care a organizat evenimentele. Au avut loc două spectacole, unul cu spectatori din casele de copii, un altul pentru publicul larg.

Invitații specacolelor au fost: Ioana Luguzan Roxin, Mike și trupa New Generation, Trupa de teatru Amifran de la Palatul Copiilor condusă de doamna Gabriela Pavel, Alexandra Vasiu împreună cu Party Mix, Cătălin Pintea, Fundația Debora, Trupa X Style condusă de coregrafii Maura și Dorian Cosma, grupa de canto condusă de doamna Ioana Lung, Vasile Peri cu Ansamblul Folcloric de la Palatul Copiiilor și solista Alexandra Drăgan.

„Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad l-a nominalizat pe Alexandru L. pentru cele mai bune rezultate școlare, care a fost premiat cu o bicicletă de Racing Bike Shop. Copii institutionalizați prezenți au primit cadouri din partea partenerilor noștri. Mulțumesc în mod deosebit pentru implicarea alături de noi firmelor Takata, Yazaki, International Alexander, Cooper, Cicor, GDS, KSS și NAC. Apreciez Caffe Housbrandt și a Detectiv Protect, pentru sponsorizarea acestui eveniment. Mulțumesc frumos echipei mele care m-a sprijinit în desfășurarea proiectelor noastre, coach-ului asociației, domnul Marius Darie, cât și voluntarilor care își petrec minim două ore pe săptămână cu copii instituționalizați dintre care îi amintesc pe Dana Ropan și Cristian Igna pentru că sunt cei mai mai dedicați de până acum, dar și altor persoane care sponsorizează și construiesc colaborări pentru beneficiul acestor copii. Mulțumim pentru colaborarea foarte bună cu Palatul Copiilor, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, Primăriei Municipiului Arad, Consiliului Județean Arad, Inspectoratului Școlar Județean Arad și Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad. Încasările sunt transformate în beneficii pentru copiii instituționalizați și mulțumim pe această cale invitațiilor de pe scenă, care au acceptat să ni se alăture acestui demers și să participe gratuit.

Nouă, Asociației Aradul Prosperă, ne pasă! Am mobilizat arădeni și firme de Crăciun și de Paști să facem cadouri copiilor instituționalizați din județul Arad, iar acum am încheiat cu succes a doua ediție a spectacolului Zâmbet pentru copii. Peste 500 de copii sunt crescuți fără părinți, care au nevoie de daruri, au nevoie de dragoste și afecțiune, noi am oferit în această seară 200 de cadouri și urmează să mergem până de Crăciun cu cadouri și pentru ceilalți copii. Cu o educație bună și afecțiune, acești copii vor putea deveni oameni cinstiți, onești, muncitori, vor contribui la pensia mea și a dumneavoastră, dar dacă sunt tratați cu ură și dispreț nu trebuie exclusă posibilitatea că vor deveni infractori, criminali, vor ajunge în închisori. Ei au nevoie de dragoste, așa că arată că iți pasă, vino cu bani, cadouri, ore de muncă, inițiative, iar eu vă promit că Asociația Aradul Prosperă lucrează pentru ei; eu petrec peste 40 de ore pe săptămână în preajma acestor copii. Creștem un proiect de voluntariat care va aduna în doi ani 2500 de voluntari, iar fiecare copil va beneficia de 10 ore de voluntariat; solicităm oamenilor cu suflet și firmelor calculatoare, pentru ca fiecare copil care are peste 7 ani să aibă un calculator.” a declarat președintele Asociației Aradul Prosperă, domnul Mihai Oprișa.        share - facebook    share - twitter
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
ACUMA LA TV 17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa