Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 08 Aprilie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Workshop pe tema șomajului neînregistrat la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 07 Mai, 2014 | Nr. accesari stire 528 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Workshop pe tema șomajului neînregistrat la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad

În data de 29.04.2014, de la ora 14:00 a avut loc la sediul Facultății de Științe Economice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, un workshop cu tema șomajului neînregistrat, organizat ca și activitate de diseminare în cadrul unui proiect finanțat de către Uniunea Europeană.

Workshopul intitulat „Șomajul neînregistrat – probleme specifice” a fost organizat de către Facultatea de Științe Economice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad în colaborare cu AJOFM Arad, IRPET Italia și Analytika.

La eveniment au participat domnul Andrea Manuelli din partea partenerului italian IRPET Toscana, doamnele Mișcoi Ioana și Șoneriu Adriana din partea AJOFM Arad, precum și un reprezentant din partea Analytika. Din partea Facultății de Științe Economice au participat domnii prof. Univ. Dr. Schebesch Klaus – coordonator proiect din partea Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, prof. Univ. Dr. Șoim Horațiu – decan al Facultății de Științe Economice, conf. Univ. Dr. Anghelina Andrei – prodecan al Facultății de Științe Economice și Lector univ. Dr. Deac Dan.

În cadrul workshopului au participat atât studenții economiști cât și studenți din cadrul altor facultăți ale Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad.

            Atât studenții cât și cadrele didactice prezente au apreciat favorabil evenimentul organizat în cadrul Facultatea de Științe Economice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, tema abordată fiind una de actualitate și de maximă stringență pentru mediul economico-social european.

La fel ca și în cazul altor evenimente organizate de către Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad și acest workshop s-a bucurat de un succes deosebit, fiind onorat de o afluență deosebită din partea studenților și a specialiștilor din domeniul piețelor muncii și fiind foarte bine apreciat de către aceștia.

Workshopul a fost organizat ca și activitate de diseminare a informațiilor în cadrul proiectului POSDRU/111/4.1.S/91816 cu titlul „Cercetarea şi prognozarea pieţei muncii din vestul României. Evidenţierea şomajului neînregistrat din judeţul Arad”, proiect din care și Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad face parte, prin Facultatea de Științe Economice.

A consemnat,

Prof. univ. dr. Șoim Horațiu,

Decan Facultatea de Științe Economice,

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Aradshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
ACUMA LA TV 06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa