Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 29 Martie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Bilanț pozitiv al absolvenților UVVG-ALUMNI din cadrul Facultății de Medicină – stomatologie, promoția 2004

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 06 Octombrie, 2014 | Nr. accesari stire 835 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Bilanț pozitiv al absolvenților UVVG-ALUMNI din cadrul Facultății de Medicină – stomatologie, promoția 2004

Absolvenții ALUMNI din cadrul Facultății de Medicină, Farmacie și Medicină Dentară a Universității de Vest „Vasile Goldiș”, promoția 2004, s-au reîntâlnit, zilele trecute, în Sala de Conferințe din cadrul Campusului Universitar „Vasile Goldiș”, după 10 ani de la absolvirea facultății.

La eveniment au participat prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universității de Vest „Vasile Goldiș”, precum și cadre didactice ale absolvenților stomatologi. Atmosfera a fost de sărbătoare, iar bilanțul a fost unul pozitiv, deoarece la întrunire au participat peste 90% dintre absolvenții promoției de stomatologi 2004. Un lucru foarte îmbucurător a fost că toți cei prezenți lucrează în domeniul în care s-au specializat, respectiv stomatologia, iar majoritatea în cabinetele lor personale, sau în mari companii din țară și străinătate.               

Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universității de Vest “Vasile Goldiș”, a subliniat: „Am fost plăcut surprins să văd că peste 90% dintre absolvenții promoției de stomatologie din anul 2004 au venit la întâlnirea de 10 ani, unde și-au făcut un bilanț al activității desfășurate, care este pozitiv din toate punctele de vedere. Felicităm promoția de absolvenți din 2004 ai Facultății de Medicină și le dorim mult succes în activitatea viitoare”.

Ciprian Pașca, absolvent al promoției 2004 a Facultății de Stomatologie de la UVVG, a precizat că, „a fost o manifestare la care au participat colegi care își desfășoară activitatea în Franța, Norvegia, Anglia, dar și din alte județe din România. Facem un legământ ca, peste 10 ani să fim cu toții din nou aici, să ne revedem. Ne bucurăm că alături de noi au fost și cadrele didactice pe care le-am avut. Ele ne-au arătat toate schimbările pozitive, care au survenit în această perioadă și ne dorim ca și în continuare să aibă aceeași putere pentru a scoate generații de medici așa, sau chiar mai buni decât suntem noi. Pentru studenții actuali de la Facultatea de Medicină a Universității de Vest «Vasile Goldiș» le doresc să fie conștiincioși, să realizeze că au ales o meserie care te implică foarte mult sentimental și mintal, dar rezultele acestei profesii îți dau o forță pe care, dacă o dozezi, ajungi foarte sus și să nu uite niciodată să revină în astfel de momente aniversare la universitatea unde s-au format – Universitatea de Vest «Vasile Goldiș» Arad”.

Lector Virgil Vasca, cadru didactic al Facultății de Medicină, Farmacie și Medicină Dentară din cadru UVVG, a precizat că „absolvenții Facultății de Stomatologie de la Universitatea de Vest «Vasile Goldiș» promoția 2004 s-au bucurat de eveniment, iar noi am apreciat efortul comun al organizatorilor și al tuturor cadrelor didactice, care au fost în mijlocul lor”.

Delia Braicău, medic stomatolog care profesează în cadrul unei companii din Anglia: „Întâlnirea a fost foarte reușită și cred că era așteptată de majoritatea colegilor mei. Chiar dacă în 10 ani de zile, poate că nu îți aduci aminte în fiecare zi de ceea ce s-a întâmplat când tu erai foarte tânăr și inocent, acum, după 10 ani, impactul a fost foarte mare, cu multe emoții, bucurie, amintiri plăcute și satisfacția că am fost împreună odată și totuși am rămas uniți. Sper că o să ne vedem mai des sau măcar o dată la 10 ani, cel puțin în numărul de persoane prezente acum. Totodată le mulțumim domnilor profesori pentru contribuția dumnealor la formarea noastră profesională și umană. Deși concepția în România este că dacă ai terminat o facultate privată nu ești la fel de bun ca cei din facultățile de stat, eu cred că am fost norocoși. Cei care au fost interesați să învețe, cu ajutorul profesorilor, au reușit să viață și după cum se vede toți colegii mei au făcut acest lucru. Probabil că și generația actuală și cele care vor veni vor experimenta acest principiu, eu dorindu-le, de pe acum, succes”.

Elisabeta Vasca, medic titular la două cabinete stomatologice: „Sunt foarte onorată că am fost alături de profesorii mei, care mi-au deschis calea profesională și sunt mândră că am rămas la Universitatea de Vest «Vasile Goldiș». Întâlnirea a constituit un moment foarte emoționat, mulțumesc colegilor și mulțumesc tuturor profesorilor care au fost alături de noi”.

Daniel Albushare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
ACUMA LA TV 22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa