Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 08 Aprilie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Asociația Aradul Prosperă : Campania "Dăruind vei învăța să mulțumești"

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 03 Noiembrie, 2014 | Nr. accesari stire 805 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Asociația Aradul Prosperă : Campania

 Azi, 3 noiembrie 2014, Asociația Aradul Prosperă pornește public  Colecta de Daruri de Crăciun pentru Case de copii și vârstnici cu detalii pe www.aradulprospera.ro sau prin contact la mos.craciun@aradulprospera.ro. Moș Crăciun și beneficiarii le mulțumesc foarte mult organizațiilor care deja ni s-au alăturat. 

 De ce această campanie, când oricum există alte entități care deja duc cadouri de Crăciun? 

 1.            Avem o experiență de doi ani, în care:

 a. am colaborat cu firme importante din comunitatea arădeană, printre care înșiruim câteva în ordin alfabetică: CICOR, COOPER, GDS, INTERNATIONAL ALEXANDER, KSS, NAC, PORTA DOORS, ROSKO TEXTIL, YAZAKI și TAKATA, cărora le mulțumim foarte mult și care sperăm să ne rămână mereu aproape;

 b. am colaborat cu DGASPC și cunoaștem beneficiarii.  Am dus cadourile adunate către un număr de peste 400 de persoane, dintre care 240 de copii orfani din Complex de servicii sociale Ineu, Compartiment Sântana și Compartiment Lipova;  133 de vârstnici de la Asociația Centrul De Îngrijire Bunătatea, Centrul de Îngrijire și Asistență  Pecica, Complexul de servicii Sociale Păuliș, Centrul de Îngrijire și Asistență Gurahonț, Centrul de Recuperare și Reabilitare Petriș și un număr de 30 de persoane din cadrul Serviicilor de tip Rezidențial pentru Adulți aflați în subordinarea DGASPC. 

 2.            Venim în întâmpinarea greutăților pe care le întâlnesc organizațiile care adună cadouri prin diverse soluții customizate, cum ar fi sortare, transport, organizare sau chiar soluții de prezentare către conducerea organizației a beneficilor CSR.

 3.            Dezideratul nostru este să împărțim cadourile în așa fel încât să ajungă chiar și la cei mai îndepărtați și mai uitați beneficiari, dar și cât mai egal.

 4.            Iubim să dăruim copiiilor, vârstnicilor și adulților care au cu adevărat nevoie de aceste cadouri și gânduri bune.

 Când și unde vom împarți? În săptămâna 15-19 dembrie, vom fi curierii lui Moș Crăciun, câte o zi la Arad, Lipova, Ineu, Sântana, Petriș și Pecica unde Moșul va da Cadouri tuturor copiiilor care au fost cuminți.

Sperăm să te alături și tu, iar pentru orice informații intră pe www.aradulprospera.ro sau scrie-ne la mos.craciun@aradulprospera.ro.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
ACUMA LA TV 06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa