Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 18 Iulie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

UVVG a dăruit cadouri copiilor de la centrul CURCUBEUL din Arad

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 16 Decembrie, 2014 | Nr. accesari stire 1473 ori | Comentarii stire 0 comentarii

UVVG a dăruit cadouri copiilor de la centrul CURCUBEUL din Arad

Consiliul local al municipiului Arad – Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară şi Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”, au   organizat, în data de 15.12.2014, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la Cantina municipală, un eveniment dedicat copiilor de la centrul CURCUBEUL din Arad.

La manifestare au participat Oana Pârvulescu – director general DDAC şi o delegaţie a UVVG formată din cadre didactice – prorector, prof. univ. dr. Horatiu Şoim şi lect. univ. dr. Aurora Lupaş şi studenţi), condusă de prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci - rectorul Universităţii, care au oferit din partea celor două instituţii un număr de 128 de pachete copiilor care frecventează centrul Curcubeul din Arad.

Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, a declarat: „Împreună cu d-na director Pârvulescu am organizat o acţiune de caritate pentru copiii de la centrul Curcubeul din Arad. Pentru noi are o semnificaţie deosebită sărbătorile de iarnă şi mă bucură că împreună cu  colegii mei şi studenţii au venit în număr atât de mare. Această acţiune este tradiţională pentru Universitatea noastră şi se înscrie în programul „De Crăciun fi mai bun”. Şi anul acesta, la iniţiativa d-lui primar Gheorghe Falcă, împreună cu Cluburile Lions, care au făcut un bal de caritate în cadrul căruia s-au adunat fonduri pentru aceşti copii, dar şi împreună cu Rotary Club Arad Cetate şi cu sprijinul Maschio Gaspardo România, am reuşit să aducem bucurie în sufletul copiilor. Acţiunile vor continua pe tot parcursul lunii decembrie, iar prin aceste cadouri studenţii noştri au făcut voluntariat, au luat rechizite și au venit cu drag la aceşti copii. În fiecare an am avut ca parteneri Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Direcţia de Asistenţă Comunitară”.  

Oana Pârvulescu, director general al Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară, a subliniat: „Iată un Crăciun în cadrul căreia copii de la Centrul Curcubeul se vor bucura de cadourile primite din partea Direcţiei de Asistenţă Comunitară şi din partea Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”. Trebuie să menţionez că şi Cetatea Voluntarilor ni s-a alăturat cu pachete puse în proiectul Cutie de suflet. Ne-am bucurat de fericirea copiilor în prag de Crăciun şi ce bucurie poate fi mai mare decât să citim fericirea pe chipurile acestor copii. Proiectul desfăşurat împreună cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” se va prelungi cu o nouă etapă în care Universitatea va ajuta un grup de nouă familii cu copii, care sunt în cadrul Complexului Curcubeul, familii care vor beneficia de sprijinul suplimentar al nostru. Cadourile au conţinut, în primul rând dulciuri, deoarece Moş Crăciun nu poate să vină fără dulciuri, iar Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” a adus pachete care conţin rechizite”.

Moşul a oferit cu bucurie cadourile copiilor şi a promis că va veni şi la anul cu cadouri pentru cei mici.

Biroul de presă al UVVG

Daniel Albushare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa