Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 07 Iunie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Aproape 20 de copii au venit să asculte „Aventurile lui Cepelică” de Gianni Rodari în cadrul proiectului „Vină să citim împreună”

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 05 Ianuarie, 2015 | Nr. accesari stire 30651 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Aproape 20 de copii au venit să asculte „Aventurile lui Cepelică” de Gianni Rodari în cadrul proiectului „Vină să citim împreună”

Aproape 20 de copii au participat la prima ediție a proiectului „Vino să citim împreună” inițiat de Asociația Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 în colaborare cu Librăria Scienta. Reprezentanții asociației le-au citit celor mici din „Aventurile lui Cepelică” de Gianni Rodari. „Ne propunem să promovăm lectura ca modul cel mai accesibil de a petrece timpul liber și ne bucurăm dacă proiectul nostru reușește să aducă în atenția publicului cărți pentru copii mai puțin celebre și să încurajeze vânzarea de carte”, au declarat inițiatorii proiectului. Următoarea ediție va avea loc în luna ianuarie tot la librăria Scienta, data și ora urmând a fi anunțate ulterior. Proiectul „Vino să citim împreună” se desfășoară cu sprijinul Furnissa.

Asociația Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 a fost înființată de curând cu scopul promovării orașului nostru în vederea obținerii prestigiosului titlu.

Asociația Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 este un organism neafiliat politic care își propune ca în perioada următoare să organizeze manifestări culturale menite să crească notorietatea și vizibilitatea Aradului, dar și să atragă un public cât mai numeros și mai divers. De asemenea, Asociația Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 va fi alături de instituțiile culturale în organizarea și promovarea acțiunilor înscrise în programul curent.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
ACUMA LA TV 09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa