Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 18 Iulie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Aproape 20 de copii au venit să asculte „Aventurile lui Cepelică” de Gianni Rodari în cadrul proiectului „Vină să citim împreună”

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 05 Ianuarie, 2015 | Nr. accesari stire 1473 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Aproape 20 de copii au venit să asculte „Aventurile lui Cepelică” de Gianni Rodari în cadrul proiectului „Vină să citim împreună”

Aproape 20 de copii au participat la prima ediție a proiectului „Vino să citim împreună” inițiat de Asociația Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 în colaborare cu Librăria Scienta. Reprezentanții asociației le-au citit celor mici din „Aventurile lui Cepelică” de Gianni Rodari. „Ne propunem să promovăm lectura ca modul cel mai accesibil de a petrece timpul liber și ne bucurăm dacă proiectul nostru reușește să aducă în atenția publicului cărți pentru copii mai puțin celebre și să încurajeze vânzarea de carte”, au declarat inițiatorii proiectului. Următoarea ediție va avea loc în luna ianuarie tot la librăria Scienta, data și ora urmând a fi anunțate ulterior. Proiectul „Vino să citim împreună” se desfășoară cu sprijinul Furnissa.

Asociația Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 a fost înființată de curând cu scopul promovării orașului nostru în vederea obținerii prestigiosului titlu.

Asociația Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 este un organism neafiliat politic care își propune ca în perioada următoare să organizeze manifestări culturale menite să crească notorietatea și vizibilitatea Aradului, dar și să atragă un public cât mai numeros și mai divers. De asemenea, Asociația Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 va fi alături de instituțiile culturale în organizarea și promovarea acțiunilor înscrise în programul curent.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa