Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 07 Decembrie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

România va juca viitorul meci din Cupa Davis cu Danemarca

Categorie stire Sport | Autor stire Lit | Data publicare Marti, 23 Octombrie, 2012 | Nr. accesari stire 811 ori | Comentarii stire 0 comentarii

România va juca viitorul meci din Cupa Davis cu Danemarca

Jucătorul Horia Tecău a declarat, duminică, la aflarea veştii că România va întâlni Danemarca, în primul tur al Grupei I Euro Africană din Cupa Davis 2013, că e o surpriză, dar că e o adversară mai facilă decât Finlanda, pe care danezii au învins-o în baraj.


"E mai bine pentru noi, cel mai bun jucător finlandez, Jarkko Nieminen, nu a jucat acum cu Danemarca, dar sigur ar fi venit la meciurile cu noi, din februarie. Danemarca a jucat, probabil, cu cea mai bună echipă. Este o surpriză pentru mine că au învins, mă aşteptam să bată Finlanda, dar cred că Danemarca în această formulă e mai facilă pentru noi, decât Finlanda cu Jarkko Nieminen. De la danezi îl ştiu doar pe Nielsen, e bun la dublu, dar la simplu nu a impresionat până acum", a spus Tecău.


Abia revenit dintr-o mică vacanţă, Horia Tecău se pregăteşte pentru ultimele două turnee ale anului, la Paris şi Turneul Campionilor de la Londra. El a mai făcut câteva referiri la confruntarea cu Danemarca. "Din câte ştiu, jucăm acasă, poate va fi tot la Cluj, unde am câştigat cu Finlanda, am avut parte de un public numeros şi călduros. Nu noi decidem aceste lucruri, dar personal, cred că am putea să jucăm acolo", a precizat Tecău.


Echipa de Cupa Davis a României se va duela cu Danemarca, în primul tur al Grupei I Euro-Africane, după ce nordicii conduc, duminică, în barajul pentru rămânerea în Grupa I, reprezentativa Finlandei, cu scorul de 3-1.


După patru confruntări, din cele cinci programate la Helsinki, Danemarca s-a impus deja cu 3-1 la general, rezultatul ultimei partide, de duminică, între debutanţii Herkko Pollanen (Finlanda) şi Christoffer Konigsfeldt (Danemarca), nemaivând cum să influenţeze victoria la general a danezilor.


Meciul România - Danemarca se va disputa în intervalul 1-3 februarie 2013, iar câştigătoarea va juca, în 5-7 aprilie, cu Olanda, pentru stabilirea echipei care va evolua în barajul de promovare în Grupa Mondială.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
ACUMA LA TV 15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa