Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 19 August, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

România va juca viitorul meci din Cupa Davis cu Danemarca

Categorie stire Sport | Autor stire Lit | Data publicare Marti, 23 Octombrie, 2012 | Nr. accesari stire 798 ori | Comentarii stire 0 comentarii

România va juca viitorul meci din Cupa Davis cu Danemarca

Jucătorul Horia Tecău a declarat, duminică, la aflarea veştii că România va întâlni Danemarca, în primul tur al Grupei I Euro Africană din Cupa Davis 2013, că e o surpriză, dar că e o adversară mai facilă decât Finlanda, pe care danezii au învins-o în baraj.


"E mai bine pentru noi, cel mai bun jucător finlandez, Jarkko Nieminen, nu a jucat acum cu Danemarca, dar sigur ar fi venit la meciurile cu noi, din februarie. Danemarca a jucat, probabil, cu cea mai bună echipă. Este o surpriză pentru mine că au învins, mă aşteptam să bată Finlanda, dar cred că Danemarca în această formulă e mai facilă pentru noi, decât Finlanda cu Jarkko Nieminen. De la danezi îl ştiu doar pe Nielsen, e bun la dublu, dar la simplu nu a impresionat până acum", a spus Tecău.


Abia revenit dintr-o mică vacanţă, Horia Tecău se pregăteşte pentru ultimele două turnee ale anului, la Paris şi Turneul Campionilor de la Londra. El a mai făcut câteva referiri la confruntarea cu Danemarca. "Din câte ştiu, jucăm acasă, poate va fi tot la Cluj, unde am câştigat cu Finlanda, am avut parte de un public numeros şi călduros. Nu noi decidem aceste lucruri, dar personal, cred că am putea să jucăm acolo", a precizat Tecău.


Echipa de Cupa Davis a României se va duela cu Danemarca, în primul tur al Grupei I Euro-Africane, după ce nordicii conduc, duminică, în barajul pentru rămânerea în Grupa I, reprezentativa Finlandei, cu scorul de 3-1.


După patru confruntări, din cele cinci programate la Helsinki, Danemarca s-a impus deja cu 3-1 la general, rezultatul ultimei partide, de duminică, între debutanţii Herkko Pollanen (Finlanda) şi Christoffer Konigsfeldt (Danemarca), nemaivând cum să influenţeze victoria la general a danezilor.


Meciul România - Danemarca se va disputa în intervalul 1-3 februarie 2013, iar câştigătoarea va juca, în 5-7 aprilie, cu Olanda, pentru stabilirea echipei care va evolua în barajul de promovare în Grupa Mondială.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
ACUMA LA TV 11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa