Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 13 Decembrie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Mihai Stoica, implicat într-un incident la stadion după meciul cu Concordia Chiajna

Categorie stire Sport | Autor stire Lit | Data publicare Joi, 01 Noiembrie, 2012 | Nr. accesari stire 556 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Mihai Stoica, implicat într-un incident la stadion după meciul cu Concordia Chiajna

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost implicat într-un incident cu doi oficiali ai clubului Concordia Chiajna, după meciul din optimile de finală ale Cupei României - Timişoreana, soldat cu eliminarea steliştilor.


"Erau două persoane din staful Concordiei care ţipau şi înjurau. Eu nu înţelegeam ce vor. Unul este Lucian Păun, un preparator fizic care a bătut un ziarist anul trecut în Antalya. Pe celălalt nu-l cunosc, am auzit că este Costică Dumitru care s-a dus la primarul Chiajnei cu un cuţit să-şi ceară banii", a explicat Stoica într-o interveţie telefonică la DigiSport.


Oficialul stelist a afirmat că este dezamăgit de eliminarea din Cupa României. "Meciul a fost la discreţia noastră, dar n-am marcat. Am întâlnit o echipă care a alergat enorm şi care e greu de bătut pe teren propriu. E normal să fim dezamăgiţi, dar nu este un capăt de ţară. Cupa României era al treilea obiectiv ca importanţă. Cred că arbitrul Marian Balaci nu e pregătit pentru nivelul acesta. Nu ne-a acordat două penaltiuri, iar la faza cu galbenul lui Tiberiu Bălan ne întreba pe noi dacă e al doilea cartonaş. Mihai Costea este un câştig pentru Steaua, creşte de la meci la meci", a precizat Stoica.


Conform www.prosport.ro, la finalul meciului Mihai Stoica a părăsit arena ilfoveană escortat de forţele de ordine, după ce a fost la un pas de bătaie cu Dumitru Costică, antrenorul cu portarii al gazdelor. Managerul Stelei a fost despărţit de oficialul ilfovean, dar a continuat să râdă ironic şi să-şi instige "rivalul": "Te-ai remarcat , copile, te-ai remarcat". Incidentul a fost aplanat în cele din urmă de cei din jur, iar conducătorul stelist s-a urcat în autocarul echipei.


Formaţia Steaua a fost eliminată, miercuri, în optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana, după ce a fost învinsă, în deplasare, de Concordia Chiajna, în urma executării loviturilor de departajare, scor 4-3. După 120 de minute de joc, scorul a fost egal, 0-0.


La loviturile de departajare, pentru Steaua au marcat Nikolici, Pîrvulescu şi Filip şi au ratat Chipciu şi Tănase, iar pentru Concordia au marcat S. Pană, Ispir, Belu şi Zuluf şi a ratat Damian Georgian.


În minutul 101, Tibi Bălan a primit cartonaşul galben pentru simulare, arbitrul Marian Balaci a consultat carneţelul cu cartonaşele şi i-a arătat stelistului cartonaşul roşu, însă apoi, la protestele oficialilor Stelei şi după ce s-a consultat cu arbitrul de rezervă Ionuţ Iugulescu a revenit asupra deciziei şi l-a reprimit pe Bălan pe teren.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
ACUMA LA TV 22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa