Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 17 Septembrie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Jandarmeria asigură măsurile de ordine la derby-ul UTA - Poli

Categorie stire Sport | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 07 Martie, 2013 | Nr. accesari stire 1135 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Jandarmeria asigură măsurile de ordine la derby-ul UTA - Poli

Vineri, de la ora 18, stadionul "Francisc Neuman" găzduieşte clasicul Vestului în fotbalul românesc: UTA - Poli. Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Arad vor asigura măsurile de ordine, meciul este încadrat ca unul cu grad mediu de risc. Iată comunicatul remis de instituţia amintită: "Pentru buna desfăşurare a partidei de fotbal, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, modificată şi completată prin Legea nr. 10/2012, jandarmii vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în zona apropiată şi imediată a arenei sportive înainte, pe timpul şi după terminarea jocului şi pe traseele de afluire/defluire. Jandarmii vor interveni pentru restabilirea ordinii publice, în incinta stadionului sau înafara acestuia, atunci când se constată că, în urma producerii unor acte de violenţă, este pusă în pericol viaţa sau integritatea corporală a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi la competiţie.
Organizatorul competiţiei sportive va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, în incinta stadionului şi la punctele de control acces, cu agenţi din cadrul societăţilor specializate de protecţie şi pază.
Pentru prevenirea producerii de incidente care pot afecta siguranţa spectatorilor, accesul pe stadion se va face începând cu ora 16.00 iar în intervalul orar 16.00 – 21.00 se va interzice desfacerea băuturilor alcoolice în zona complexului sportiv, în toate societăţile comerciale (localuri de alimentaţie publică, baruri, restaurante, etc.). Circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată pe Calea Aurel Vlaicu şi strada Fraţii Neumann între orele 16.00 – 21.00.
Jandarmii fac cunoscut faptul că este interzisă introducerea în stadion a băuturilor alcoolice, a materialelor pirotehnice interzise de lege ori a altor obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor. Este interzisă de asemenea afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.
La solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, spectatorii trebuie să prezinte documentele de acces şi, după caz, documentele de identitate. Refuzul de a se legitima sau furnizarea de date incorecte despre identitatea lor se sancţionează contravenţional". Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Aradshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
ACUMA LA TV 22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa