Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 23 Septembrie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

UVVG şi ISJ au organizat Cupa Mărţişorului 2014 la fotbal feminin

Categorie stire Sport | Autor stire Ady | Data publicare Luni, 10 Martie, 2014 | Nr. accesari stire 461 ori | Comentarii stire 0 comentarii

UVVG şi ISJ au organizat Cupa Mărţişorului 2014 la fotbal feminin

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Arad, Centrul de Consiliere şi Orientare în carieră din cadrul UVVG, Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Arad, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Arad, au organizat, în data de 10 martie a.c., la Sala Sporturilor „Victoria” Arad, „Cupa Mărţişorului 2014” la fotbal feminin.


La competiţie au participat nouă licee şi colegiile naţionale din municipiul şi judeţul Arad, iar în urma competiţiei, locul I a fost ocupat de echipa de fotbal de la Liceul cu program sportiv Arad; locul II – Liceul „Ioan Buteanu” din Gurahonţ, iar locul III - Liceul Tehnologic „Sava Brancovici” din Ineu.

Echipele câştigătoare au primit din partea organizatorilor premii constând în echipamente sportive, cupe şi diplome, care au fost înmânate de prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” şi inspectorul şcolar al ISJ Arad, Paul Barta. Miss „Cupa Mărţişorului 2014” a fost aleasă Teodora Hudişteanu de la Liceul Tehnologic „Iuliu Maniu”.

Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universității de vest „Vasile Goldiș”, a subliniat că, „odată cu venirea primăverii, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”, prin Departamentul de Sport din cadrul Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie, Educaţie Fizică şi Sport, a lansat o serie de competiţii sportive pentru descoperirea de noi talente. În Sala Polivalentă „Victoria” am desfăşurat campionatul de fotbal feminin la care au participat nouă licee, iar echipa câştigătoare fost cea de la Liceul cu Program Sportiv. Competiţia a urmărit atragerea şi dezvoltarea fotbalului feminin în municipiul şi judeţul Arad. Ne dorim să relansăm sportul feminin, deoarece Aradul a avut întotdeauna echipe foarte bune. Urmează o altă competiţie dedicată studenţilor care va implica inclusiv studenţii străini care studiază la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”. Va fi o competiţie extrem de importantă pentru noi şi pentru studenţii noştri. Dacă aceste întreceri vor avea succes, vom demara competiţii şi la baschet. Dorim ca în felul acesta Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” să fie o instituţie de învăţământ care relansează diferite sporturi specifice municipiului şi judeţului nostru. Competiţiile sunt bine primite de studenţi şi de elevi, iar Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport are posibilitatea să selecteze competitori pentru alte concursuri pe care le vom organiza în perspectiva următoare”.

Biroul de presă al UVVG
Daniel Albushare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
ACUMA LA TV 22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa