Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 19 Octombrie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

CUPA UVVG Arad 2014 la volei pe plajă

Categorie stire Sport | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 26 August, 2014 | Nr. accesari stire 1420 ori | Comentarii stire 0 comentarii

CUPA UVVG Arad 2014 la volei pe plajă

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a organizat sâmbătă 23 august 2014, cu ocazia Zilelor Aradului, pe terenul de volei pe plajă din cadrul bazei sportive a Facultății de Științe ale Educației, Psihologie, Educație Fizică și Sport a UVVG, anuala competiție sportivă la volei pe plajă Cupa UVVG Arad 2014.

Cupa UVVG Arad 2014 din acest an a fost adresată fetelor tocmai în scopul ca și acestea să fie motivate în practicarea acestui sport și a obține rezultate comparabile cu ale băieților. Iată și clasamentul:

Locul I – Ornella Ivasiuc/Eleonora Talpeș - Hand United Arad/UVVG ProVolei Arad

Locul II – Loredana Florincaș/Raluca Iancu - Hand United Arad

Locul III – Lorena Rechican/Iasmina Văleanu - Hand United Arad

Radu Săbău, președintele CS ProVolei Arad, a declarat: „Competiția vine după rezultatele remarcabile obținute și în acest an de sportivii de la UVVG ProVolei Arad la Campionatele Naționale de volei pe plajă de la București: campioni naționali la categoria Juniori – Adrian Matica/Robert Vîrlan – ultimul de la CSS Bega Timișoara și vicecampioni naționali la Cadeți – Adrian Aciobăniței/Alin Jugan, dar și locurile 5 – Adrian Both/Vlad Druțău și 6 – Filip Tocoian/Walter Șipoș la Cadeți și Juniori. Menționăm și prestația junioarelor Claudia Lazăr/Eleonora Talpeș - ocupantele locurilor 9-12 la competiția junioarelor.

Radu Sabău, președintele CS ProVolei Arad, unul dintre organizatorii evenimentului, alături de Petre Vidican, a subliniat că, a fost probabil ultima competiție organizată în Arad la volei pe plajă din acest an pentru că sportivii au început deja pregătirile pentru voleiul de sală. „În prezent aproape toți sportivii clubului sunt plecați în vacanță, după ce aproape toată vara au fost angrenați în diverse competiții. Pe această cale mulțumesc d.lui Primar Gheorghe Falcă, aleșilor locali ai Primăriei Aradului, domnului Nicolae Ioțcu – președintele CJ Arad și conducerii UVVG – domnului Președinte, prof. univ. dr.  Aurel Ardelean și d-nei Rector, prof. univ. dr. Coralia Cotoraci pentru sprijinul din fiecare an acordat dezvoltării voleiului pe plajă și voleiului în Arad.

Ca ultimă mențiune, după terminarea competiției toți participanții au fost invitați de un sponsor la un restaurant din apropierea terenului unde acesta a oferit flori, cutii cu ciocolată și o masă.

Biroul de presă al UVVG

Daniel Albushare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
ACUMA LA TV 19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa