Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 03 Decembrie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Prima ediţie a bursei locurilor de muncă pentru studenţii UAV Gabriela Szabo a dezvăluit reţeta performanţei.

Categorie stire Stirea zilei | Autor stire Manuel | Data publicare Vineri, 16 Martie, 2018 | Nr. accesari stire 3701 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Prima ediţie a bursei locurilor de muncă pentru studenţii UAV
Gabriela Szabo a dezvăluit reţeta performanţei.

În prezenţa a peste 200 de studenţi, oficialităţi locale, oameni de afaceri, politicieni şi cadre didactice universitare şi preuniversitare, prima ediţie a bursei locurilor de muncă pentru studenţii Universităţii Aurel Vlaicu din Arad a fost un adevărat succes. Invitata de onoare a evenimentului a fost Gabriela Szabo, atleta română de talie mondială, actualmente retrasă din activitatea sportivă, care a fost desemnată în 1999 cea mai bună atletă a lumii și cea mai bună sportivă a Europei. De asemenea, în anul 2014 a fost numită ministru al Tineretului și Sportului, iar din 2013 deține și titlul onorific de Ambasador al Turismului Românesc alături de alte şapte personalități din viața culturală și sportivă românească. Scopul prezenţei Gabrielei Szabo la evenimentul organizat de Universitatea Aurel Vlaicu a fost acela de a-i motiva pe tinerii studenţi arădeni  şi pentru a le insufla o atitudine de învingători. „România are nevoie de mintea voastră, companiile au nevoie de creativitatea pe care aţi dobândit-o pe băncile facultăţii“, a spus fosta mare campioană a lumii. Totodată, Gabriela Szabo a ţinut să precizeze faptul că „m-a emoţionat până la lacrimi primirea pe care am avut-o din partea conducerii Universităţii Aurel Vlaicu din Arad. Este o adevărată onoare şi simt o emoţie profundă să mă aflu în faţa studenţilor universităţii voastre“.

Gazda evenimentului, prof.univ.dr. Ramona Lile, rectorul Universității Aurel Vlaicu din Arad, a declarat: „Este o onoare pentru noi să ne fie alături o mare personalitate a sportului mondial. Gabriela Szabo este un exemplu pentru mulți români, a demonstrat că doar prin muncă, efort și sacrificii poți să reușești în viață. Prin acest eveniment vrem să venim în sprijinul studenţilor şi absolvenţilor universităţii noastre. Este foarte important să îi aducem pe studenți aproape de agenții economici, să oferim cadrul necesar pentru a facilita această legătura. Mulțumesc tutoror agenților economici care au răspuns solicitării noastre, ei sunt partenerii noștri și ne bucurăm de fiecare dată când reușim să organizăm evenimente împreună“..

La festivitatea de deschidere a bursei locurilor de muncă, ce s-a desfăşurat la parterul Complexului M din Micălaca şi la care au expus cele mai mari companii din vestul ţării, au  participat Dorel Căprar, deputat în Parlamentul României, Adrian Todor, de asemenea deputat, Claudia Boghicevici, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Florina Vasilescu, șefa Cancelariei Prefectului, Bogdan Boca, din partea Primăriei Arad, Ovidiu Toderici, directorul Centrului Județean de Resurse Educaționale, Marinel Henteş, directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Marin Crişan, preşedintele Filialei Judeţene Arad a Confederaţiei Patronatul Român. Toți cei prezenţi au salutat ideea organizării unei astfel de burse, extrem de importante atât pentru marile companii cât mai ales pentru tinerii aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Peste 30 de companii, cele mai mari din vestul țării, au fost  prezente în mijlocul studenților. Fiecare firmă a avut un stand special amenajat în care a avut posibilitatea să expună cele mai interesante oferte de locuri de muncă pentru studenți și absolvenți.

Prezentarea Adecco 

Gabriela Szabo a prezentat apoi, în cadrul bursei, oferta companiei Adecco, una dintre cele mai importante din România, cu peste 8.000 de angajaţi. Tinerii studenţi ai Universităţii Aurel Vlaicu s-au arătat foarte interesaţi de oportunităţile pe care le oferă Adecco, care colaborează cu peste 900 de companii din întreaga lume. share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
ACUMA LA TV 12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa