Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 01 Decembrie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII EMISIUNE TV:

Cantecele dorului

O emisiune cerealizeaza impresionant paradoxul de a ne fi contemporan si de a face totusi parte din familia spirituala a acelor profunzi cunoscatori ai culturii noastre populare si neobositi culegatori ai obiceiurilor si traditiilor izvorate din viata acestei culturi.

Datorita dragostei ce traieste in inimile acestor purtatori de cantec noi le oferim ocazia de a-si exprima ceea ce au cules, pastrat, de la stramosii nostri de a impartasi ceasta bogatie, provenita din tolba de zestre a catecului si jocului popular care s-a nascut la poale de munte, la margine de padure prin murmurul apei ce inspira poate pe acei strabuni de la sate care au dat nastere acestor valori care cu sfintenie vor urma dupa noi.

Emisiunea noastra cu siguranta va induiosa multe inimii si va aduce multa bucurie in casele si sufletele tuturor romanilor iubitori de arta de frumos, de ceea ce ne readuce in copilarie.

Tot ce vor viziona in cadrul emisiunii ”Cantecele dorului” cu siguranta vor ramane scrise in inimi, vor ramane ca o amprenta a ceea ce au trait vreme de 90 de minute alaturi de noi marele public telespectator. Vor reusi impreuna cu noi sa patrunda in culisele vietii artistilor ce vor fi prezenti in platoul emisiunii Cantecele Dorului.

Ne vom stradui in a da viata tinerelor vlastare din randul acelor ce Dumnezeu i-a harazit cu glas pentru cantecul popular oferindu-le o rampa de lansare ceea ce le va croi un drum de reusita in viata. Poezia in grai va avea si ea loc in cele 90 de minute de emisie.

Obiceiuri de nunta si de sarbatoare vor fi puse in scena prin sezatorile oferite de artistii care au imbratisat cu drag viata culturala din zonele din care provin.

Vom oferi prilej de a face dedicatii celor dragi,vom oferi posibilitatea dea asista saptamina de saptamina tuturor iubitorilor de folclor tuturor acelor ce au inima deschisa si sufletul curat si vor dori sa participe in calitate de public spectator in emisiune.

Cu siguranta zavoarele caselor romanilor de pretutindeni vor ramane deschise pentru televiziunea Baricada si emisiunea Cantecele Dorului.

EUROSILVER ARAD
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
ACUMA LA TV 19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
Arhiva Video - Baricada TV
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta