Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 18 Mai, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Acțiuni caritabile ale Asociației Studenților Mediciniști Arădeni, în preajma Sărbătorilor de Craciun

Categorie stire Actualitati | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 24 Decembrie, 2012 | Nr. accesari stire 1659 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Acțiuni caritabile ale Asociației Studenților Mediciniști Arădeni, în preajma Sărbătorilor de Craciun

În prag de sărbători, membri Asociației Studenților Mediciniști Arădeni au organizat mai multe acțiuni caritabile în urma donațiilor, a căror valoare a depășit suma de 3000 RON, facute de studenții mediciniști, membri Asociației Promed și a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.
 
La Centrul de zi de la Zădăreni, inaugurat de DGASPC Arad în 2010, Moș Crăciun și spiridușii mediciniști au fost întâmpinați cu colinde de către angajații centrului și cei 16 copii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani, aceștia primind pachete cu dulciuri, fructe, jucării și jocuri educative și multe rechizite. „Cu ocazia acestei vizite am întâlnit copii minunați, care, deși provin din familii cu posibilități precare, merită și pot ajunge oriunde aceștia își vor propune. Primesc mancare în fiecare zi, sunt ajutați la teme și, poate cel mai important, această modernă instituție funcționează și ca un centru de consiliere și prevenire a abandonului școlar”, a declarat dr. Sebastian Popescu.
 
Păstrând tradiția anilor trecuți, „membri Asociației Studenților Mediciniști Arădeni au pregătit un program de colinde în cadrul serbării de Craciun organizată pentru pacienții și cadrele medicale ale Secției de Hematologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad”, a declarat Tudorel Stoica, membru ASMA, după care au oferit, în aceeași zi, împreună cu membri Asociației Promed, pachete cu dulciuri, fructe, haine și jucării celor 26 de copii de la Centrul de Recuperare și Reabilitare pentru Copii cu Handicap Arad.
 

Suntem bucuroși să aducem un zâmbet, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, pe buzele unor copii și pacienți greu încercați. În această perioadă frumoasă a anului nimeni nu trebuie uitat. Sperăm că prin rechizitele donate să susținem continuarea formării educative și dezvoltarea celor mici. Le dorim un viitor luminos și promitem că le vom sta alături de acum înainte”, a declarat asist. univ. drd. Paul Deme.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
ACUMA LA TV 13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta