Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 29 Noiembrie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Patricia Kaas revine la Bucureşti

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 27 Decembrie, 2012 | Nr. accesari stire 3198 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Patricia Kaas revine la Bucureşti

Patricia Kaas revine la Bucureşti pe 23 Iunie 2013, la Sala Palatului, pentru a surprinde şi încânta din nou publicul din România. Concertul programat în Bucureşti face parte din turneul de promovare al albumului "Kaas Chante Piaf", lansat pe 5 Noiembrie, pentru a comemora 50 de ani de la moartea marii artiste Edith Piaf. Turneul început odată cu lansarea albumului cuprinde peste 45 ţări şi se va termina la finele anului 2013.

   

Născută în 1966, în Forbach - un oraş din nord-estul Franţei, într-o familie simplă, Patricia Kaas a crescut ascultând muzica inegalabilei Edith Piaf, muzică ce mai târziu a determinat-o să îşi construiască propria carieră muzicală. Celebră şi adulată în toată lumea, cu o carieră impresionantă de peste 25 de ani, Patricia Kaas a realizat un material discografic de excepţie pentru a aduce un tribut în stil propriu legendarei Edith Piaf.

În 1988, odată cu lansarea primului său album, Patricia Kaas crează un trend cu melodii precum "Mon mec a moi" şi "Mademoiselle chante le blues" şi îşi câştigă astfel milioane de fani. În acelaşi an câştigă premiul "Victoires de la Musique", cel mai important premiu acordat anual în muzica franceză.

Lansarea albumului "Kabaret", în 2008, o propulsează în carieră, iar succesul său depăşeşte toate graniţele. Albumul a fost vândut în peste 47 de ţări, iar numărul de exemplare vândute a depăşit 16 milioane.

Patricia Kaas a cochetat şi cu marele ecran, în 2002 primind primul său rol important - în filmul "And now... Ladies & Gentlemen". În 2011 îşi lansează cartea autobiografică "L'Ombre de ma Voix” (În umbra vocii mele), carte ce stârneşte controverse în România şi nu numai.

Pe 23 Iunie 2013, Patricia Kass urca pe scena Sălii Palatului din Bucureşti să aducă tributul său pentru Edith Piaf, cântând live în faţa fanilor români melodii precum: "Non, Je Ne Regrette Rien", "Paris", "Padam, Padam", "Milord" şi multe altele.

Pentru concertul Patricia Kaas, preţurile biletelor sunt următoarele:

- 350 lei - categoria  VIP

- 300 lei - categoria 1

- 250 lei - categoria 2

- 200 lei - categoria 3

- 150 lei - categoria 4

- 100 lei - categoria 5 

Pentru toţi cei care doresc să o asculte live pe Patricia Kaas interpretând într-o manieră originală piesele nemuritoare ale inegalabilei Edith Piaf, biletele s-au vor pune în vânzare de ieri, 24 Decembrie  şi pot fi achiziţionate din următoarele locaţii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro şi EVENTIM.ro.

    

Concertul  PATRICIA KAAS - "Kaas Chante Piaf" va avea loc pe 23 Iunie 2013 la Sala Palatului din Bucureşti şi este un eveniment organizat de Project Events.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta