Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 23 Iunie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

SOV așteaptă verdictul la recurs

Categorie stire Generale | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 07 Iunie, 2012 | Nr. accesari stire 9543 ori | Comentarii stire 0 comentarii

SOV așteaptă verdictul la recurs

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti discută, astăzi, recursul făcut de Sorin Ovidiu Vîntu în dosarul în care a fost condamnat la 6 luni de închisoare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă.

La ultima ședință a instanței SOV a prezentat instanţei o probă surpriză: o înregistrare, presupus a fi de la SRI, care l-ar dezvinovăţi pe rivalul lui Ghiţă.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat,Vineri dimineaţă, 3 Februarie, la şase luni de închisoare cu executare de către Tribunalul Bucureşti, pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă.

În acelaşi dosar, Ion Ilie Cezar a primit cinci luni de închisoare. Decizia poate fi contestată la Tribunalul Capitalei.

Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar au fost trimişi în judecată pe 23 mai 2011. Cei doi sunt acuzaţi de şantaj.

  

 Potrivit acuzării, în perioada martie - aprilie 2011, Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar l-au constrâns, prin ameninţare, pe Sebastian Ghiţă să le remită suma de 150.000 de euro sau să accepte denunţarea unui contract.

Constrângerea a fost realizată prin ameninţarea cu uciderea părţii vătămate, a familiei sale, respectiv compromiterea imaginii publice.

În înregistarea apărută pe internet, Sorin Ovidiu Vîntu i-ar fi spus lui Sebastian Ghiţă că "discutăm acum ca între doi băieţi, un golan bătrân şi unul tânăr. Ţi-am dat două lecţii. Te-ai bazat pe forţă, ţi-am arătat că mă p.. pe tine cu forţa ta. (...) Ţi-ar putea şuierat gloanţele pe la urechi. Mă refer la propriu".

Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă au fost audiaţi, în aprilie 2011, la Parchetul General. Ghiţă a depus plângere penală, la începutul lunii împotriva lui Vîntu pentru ameninţare şi şantaj.

În 4 aprilie, omul de afaceri Sebastian Ghiţă a înaintat Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie o plângere în care îl acuză pe Sorin Ovidiu Vântu de ameninţare şi şantaj.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
ACUMA LA TV 14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa