Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 22 Iunie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

CSAT se reuneşte în şedinţă, joi, de la ora 14,00

Categorie stire Generale | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 19 Iulie, 2012 | Nr. accesari stire 3806 ori | Comentarii stire 0 comentarii

CSAT se reuneşte în şedinţă, joi, de la ora 14,00

Membrii Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se vor reuni în şedinţă, joi, de la ora 14,00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea preşedintelui interimar Crin Antonescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, într-o emisiune la postul B1TV, că preşedintele interimar, Crin Antonescu, va decide dacă este necesară convocarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) după atentatul terorist din Bulgaria şi şi-a exprimat solidaritatea cu familiile victimelor.

"Sunt (...) absolut şocat de ideea că atât de aproape de noi s-a comis un atentat criminal, genul de atentate pe care suntem obişnuiţi să le vedem undeva foarte departe de România. Îmi exprim solidaritatea cu familiile victimelor. În acelaşi timp, e o problemă de siguranţă naţională în mod sigur (...) motiv pentru care am vorbit cu preşedintele în exerciţiu (...) care va decide dacă şi dacă va decide, mâine vom participa la o şedinţă a CSAT pe tema măsurilor antiteroriste pe care serviciile speciale din România au sarcina constituţională de a le avea în vedere în asemenea situaţii", a susţinut Ponta.

El a mai spus că a discutat cu preşedintele interimar despre oportunitatea convocării CSAT pe acest subiect, dar decizia aparţine şefului statului.

"Am discutat şi cu reprezentanţii serviciilor speciale, s-au luat deja măsuri, cred că e vorba de aeroport, de graniţă, însă nu am avut ocazia să discutăm direct şi până la urmă preşedintele ţării e cel care are sarcina de a fi înştiinţat şi de a coordona aceste activităţi", a arătat Victor Ponta.

Mai mulţi oameni au murit în explozia produsă miercuri pe aeroportul internaţional al oraşului bulgar Burgas (sud-estul Bulgariei) într-un autocar cu turişti din Israel. Procurorul judeţean Kalina Ciapkânova a declarat că numărul victimelor nu a fost stabilit deocamdată. 33 de persoane au fost internate la spitalul local din Burgas, iar una dintre ele a decedat la spital.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa