Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 23 Iulie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Femeile au capacitatea de a identifica bărbaţii infideli dintr-o simplă privire

Categorie stire Generale | Autor stire Lit | Data publicare Marti, 11 Decembrie, 2012 | Nr. accesari stire 2895 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Femeile au capacitatea de a identifica bărbaţii infideli dintr-o simplă privire

Ni se spune că nu este bine să judecăm o carte după copertă dar cu toate acestea un nou studiu indică faptul că uneori aceste presupuneri sunt corecte. Mai exact, cercetarea susţine că femeile au capacitatea de a-şi da seama dacă un bărbat nu este fidel, în funcţie de trăsăturile lui faciale.


Aceasta este prima dovadă care demonstrează că presupunerile femeilor legate de fidelitatea unui bărbat pot fi adevărate. „Este de-a dreptul remarcabil că astfel de impresii pot avea acurateţe, având în vedere că informaţiile de acest gen pot fi foarte inexacte”, au notat autorii în studiul lor.


la studiu au luat parte 34 de bărbaţi şi tot atâtea femei. Participanţii au fost rugaţi să analizeze fotografiile a 101 bărbaţi şi 88 de femei, spunând cât de feminin sau masculin era personajul şi care erau şansele ca acesta să fie infidel.


Imaginile au fost realizate în 2005 de cercetătorii de la Universitatea din Australia de Vest şi includeau portrete ale unor oameni care recunoscuseră că au fost infideli.


Doar pe baza fotografiilor, femeile au reuşit să îi identifice pe bărbaţii infideli cu o acurateţe destul de mare (presupunerile lor au fost greşite doar în procent de 38%). Ele au asociată infidelitatea cu nivelul de masculinitate exprimat de trăsăturile faciale şi nu cu cât de atrăgător era acesta.


În schimb, bărbaţii nu au reuşit să identifice femeile din fotografii care recunoscuseră că îşi înşelaseră partenerii. De fapt, ei au catalogat greşit aceste femei în proporţie de 77%.


Mai mult, ei au asociat predispoziţia unei femei de a-şi înşela partenerul, cu feminitatea şi frumuseţea, ceea ce înseamnă că bărbaţii percep femeile atrăgătoare ca fiind infidele.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
ACUMA LA TV 20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta