Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 22 Iunie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Google dezvăluie cum funcţionează inovaţia care va transforma lumea: Glass (VIDEO)

Categorie stire Generale | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 22 Februarie, 2013 | Nr. accesari stire 1330 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Google dezvăluie cum funcţionează inovaţia care va transforma lumea: Glass (VIDEO)

Compania Google a dat publicităţii un nou clip video ce înfăţişează cea mai recentă invenţie a companiei – Google Glass, un dispozitiv portabil din categoria wearable computing, ce pe poartă pe ochi.

Google a anunţat proiectul Glass anul trecut, iar clipul dezvăluit în cursul acestei săptămâni oferă noi detalii despre funcţionalitatea acestui dispozitiv futuristic. Google Glass permite utilizatorilor să primească şi execute instrucţiuni pe „ecran” (ce este proiectat în dreptul ochiului drept), să trimită mesaje prin comandă vocală şi să caute pe Internet folosind comenzi vocale. De asemenea, clipul video sugerează că dispozitivul va permite utilizatorilor să acceseze serviciile de traducere pe ecran.

Compania Google estimează că produsul va fi lansat pe piaţă în 2014, însă acesta este deja disponibil pentru cei ce doresc să dezvolte aplicaţii pentru Glass. Preţul este destul de piperat: 1.500 de dolari. De asemenea, momentan doar persoanele rezidente în Statele Unite ale Americii pot comanda acest produs. Chiar dacă sunteţi dispuşi să plătiţi 1.500 de dolari pentru Glass şi locuiţi în SUA, procesul prin care puteţi obţine Glass nu este unul simplu: doritorii trebuie să aplice pe site-ul Google Glass , urmând ca după data de 27 februarie compania americană să trimită invitaţii de achiziţionare către un număr limitat de persoane.

„În mod cert, sunt încă zilele de început ale acestui dispozitiv, aşa că vom întâmpina şi piedici. Dar ceea ce este cu adevărat cool este faptul că ne apropiem de data în care oamenii vor putea să ia cu ei Glass în lume şi să descopere posibilităţile pe care le au cu un asemenea dispozitiv”, a declarat un purtător de cuvânt al Google pentru The Verge.

Chiar dacă Glass nu este încă disponibil publicului larg, asta nu ne opreşte să admirăm unul din dispozitivele ce promit să transforme modul în care interacţionăm cu mediul înconjurător în anii viitori:share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa