Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 03 August, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Traian Igaș: “Familia populară apreciază faptul că noi, democrat-liberalii, mai întâi suntem români și asta contează pentru Partidul Popular European”

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 03 Septembrie, 2012 | Nr. accesari stire 608 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Traian Igaș: “Familia populară apreciază faptul că noi, democrat-liberalii, mai întâi suntem români și asta contează pentru Partidul Popular European”

Astăzi preşedinţia PPE a reconfirmat derularea Congresului la Bucureşti în 17-18 octombrie, dezbatere ce va avea ca temă principală ,,Pentru o Europă democratică, pentru o Europă prosperă”. Popularii europeni au incredere în Partidul Democrat Liberal, în timp ce liderii socialiști nu au curajul să vină în România din cauza derapajelor grave făcute de PSD, în frunte cu președintele socialist Victor Ponta.

Deși în noiembrie 2011 PSD avea susținerea socialiștilor europeni, aceasta s-a schimbat dramatic de când au preluat guvernarea împreună cu PNL. Sprijinul pe care îl proclama domnul Ponta în 2011 s-a șters complet odată cu derapajele de la democrație ale coaliției de guvernare.

PSD se ascunde după naționalismul liderilor socialiști germani atunci când vine vorba de excluderea lor din familia socialiștilor europeni, așa cum dovedește acum mutarea Congresului PES de la București la Bruxelles. Domnul europarlamentar PSD, Ioan Pascu, a acuzat faptul că unii lideri socialiști, cum e domnul Swoboda sau domnul Schulz, ar fi sugerat că nu e bine să se organizeze Congresul la București pentru că aceștia sunt mai întâi germani și apoi socialiști.

Familia populară apreciază faptul că noi, democrat-liberalii, mai întâi suntem români și asta contează pentru Partidul Popular European. De aceea familia populară vine la Bucureşti pentru a sprijini România, pentru a sprijini forţele democratice care organizează de fapt Congresul, iar naționalismul este o calitate pe care popularii europeni o apreciază și o respectă.

Traian Igaş,

 vicepreşedinte al PDLshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
ACUMA LA TV 14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa