Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 03 August, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

MRU : "Antonescu vrea să atragă atenţia printr-un naţionalism de grotă"

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 05 Septembrie, 2012 | Nr. accesari stire 6164 ori | Comentarii stire 0 comentarii

MRU :

Mihai Razvan Ungureanu afirma ca Victor Ponta si Crin Antonescu sunt repetenti la politica si ii acuza ca, in scurt timp, au decredibilizat Romania in plan extern.

"Asistam, din cauza instabilitatii politice, la o decredibilizare economica a Romaniei ca valoare economica, tinta investitionala, credibilitate in fata organismelor financiare internationale, variatia de paritate dintre moneda nationala leu-euro si dolar duce inevitabil la cresteri de preturi, mai ales acolo unde facturile se socotesc in euro transferat din lei. De exemplu la telefonia mobila, o sa platim abonamentele de o sa ne doara(...)

Trebuie sa intelegi de exemplu de ce vei plati in scurta vreme mult mai mult la carburanti pentru propria masina decat inainte si trebuie sa-ti dai seama ca aceasta problema economica majora care se rasfrange asupra ta, asupra pretului painii pe care o cumperi, asupra kilogramului de carne, asupra legumelor si fructelor pe care nu le mai gasesti din cauza secetei, toate chestiunile astea sunt determinate de absenta guvernului de la guvernare si transferarea guvernului exclusiv in mediul politic si mai precis la televizor", a declarat Mihai Razvan Ungureanu intr-un amplu interviu acordat pentru Evenimentul Zilei.

Liderul Initiativei Civice de Centru Dreapta a mai sustinut ca nu asa se conduce o tara.

"Mi se pare o atitudine care trebuie clar sanctionata prin vot pentru ca acest guvern nu isi face treaba pentru care a fost mandatat. De ce in continuare chestiunea economica este importanta? Pentru ca ea depinde intr-o masura accentuata de politic, cu atat mai mult in preajma alegerilor parlamentare, acolo unde guvernarea va incerca sa joace cartea populista", a mai spus MRU, criticand guvernul si pentru faptul ca " incearca sa acopere foamea de bani pe care sa ii arunce apoi in masuri populiste taind de acolo de unde investitiile garanteaza locuri de munca".

In ceea ce priveste o noua suspendare a presedintelui Basescu, vehiculata de PNL, Mihai Razvan Ungureanu spune ca de la USL ne putem astepta la orice, dar efectele ar fi catastrofale "pentru ca imaginea unei tari care isi cauta, bajbaie incontinuu pentru un viitor imediat, sau a unei certitudini imediate, extinsa pe durata a sase luni nu face decat sa doboare si ultima umbra de credibilitate pe care tara noastra o are".

Nici liderul PNL nu scapa de criticile acestuia. "Domnul Antonescu, ca si domnul Ponta din pacate - probabil e aceeasi scoala de gandire- coboara totul la nivelul raporturilor interpersonale. Te critica cineva de la Berlin, il injuri. E o mica bataie de cartier. In spatele blocului daca se poate.

Domnul Antonescu probabil ca mai avea un mic rest de gandire electorala, imaginandu-si ca daca se adreseaza agitand pumnul si racnind catre cei care critica starea de fapt din Romania ar izbuti pe seama unui tip de nationalism foarte primitiv, de grota, sa atraga atentia publicului. Publicul romanesc este mult, mult mai inteligent decat considera domnii Antonescu si Ponta", crede Mihai Razvan Ungureanu.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
ACUMA LA TV 13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa