Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 03 August, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Nicolae Ioţcu : „Singura fraudă electorală dovedită în județul Arad, de-a lungul a 22 de ani de democrație , s-a demonstrat tocmai la Târnova, comună «păstorită» de liberali”

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 05 Septembrie, 2012 | Nr. accesari stire 538 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Nicolae Ioţcu : „Singura fraudă electorală dovedită în județul Arad, de-a lungul a 22 de ani de democrație , s-a demonstrat tocmai la Târnova, comună «păstorită» de liberali”

Nicolae Ioțcu, președintele Consiliului Județean Arad, dezaprobă veșnica goană după imagine a reprezentanților USL, care se limiteză la atacuri la persoană, la acuze și replici nefondate, fără să vină cu soluții concrete, politice și administrative, la problemele existente.

„Nu sunt adeptul replicilor, a conflictelor verbale, ci a dezbaterilor concrete, pe proiecte, pe strategii, pe viziuni. Poate de aceea, răspund rar sau deloc atacurilor, mai ales celor care vin ca justificare a neputinței politice sau administrative a celor care le «aruncă» în presă. Dar, mă simt dator să clarific unele aspecte legate de declarațiile domnului Ioan Cristina”, a afirmat Nicolae Ioțcu, președintele Consiliului Județean.

Cât privește adevărul despre oprirea finanțărilor la lucrările importante din infrastructură, Nicolae Ioțcu aduce ca argumente documente, nu declarații! „Sunt contracte semnate pe Programul Național de Dezvoltare a Infrastructurii, începerea lucrărilor a fost aprobată de actualul guvern, și pentru drumul Arad - Șiria și pentru Arad - Felnac și pentru cei 18 kilometri de străzi în municipiu și pentru străzi și drumuri comunale în 41 de orașe și comune. De asemenea, recenta rectificare a reprezentat cel mai bun prilej pentru finanțarea în continuare a pasajelor rutiere de pe centura Aradului. Asta e realitatea, că lucrările sunt oprite. Cetățenii văd că lucrările stagnează, iar domnul Cristina și ceilalți reprezentanți ai USL Arad trebuie să răspundă de ce sunt oprite lucrările, nu să se dedea la atacuri la persoană sau să repete, ca niște elevi silitori, tot ceea ce declară Ponta sau Antonescu la București”, a precizat Nicolae Ioțcu.

Despre celelalte acuze, unele iresponsabile, proferate de comicul cuplu Căprar-Cristina, Nicolae Ioțcu se rezumă în a comenta sumar declarațiile acestora. „Domnul Cristina are tot dreptul să vorbească despre orice subiect în mediile private pe care le frecventează: chefuri, birturi sau alte localuri prin care-și desfășoară «serviciul». Dar când aduce asemenea acuze, precum frauda în alegeri, într-un mediu public, prin declarații de presă, atunci lucrurile ies de sub tiparul discuțiilor de birt și intră într-un cadru juridic, responsabil și unde fiecare trebuie să-și asume ceea ce declară. Singura fraudă electorală dovedită în județul Arad, de-a lungul a 22 de ani de democrație, s-a demonstrat tocmai la Târnova, comună «păstorită» de liberali, cu Ioan Cristina în frunte. Iar, stratagema cu «Statistica» și cu frauda de acolo, născocită de Antonescu este folosită ca refren de Uniunea socialiștilor mincinoși, propagată prin teritoriu de aserviții din partid, precum Ioan Cristina, fost Neluțu. Cât despre domnul Căprar, dumnealui își ascunde eșecul politic și profesional prin afirmații nefondate și calomnioase”, a completat Nicolae Ioțcu.  

Biroul de presă al PDLshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
ACUMA LA TV 14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa