Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 03 August, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Traian Igaș: De câte semnale de alarmă mai are nevoie guvernarea USL pentru a se trezi și a-și face treaba?

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 11 Septembrie, 2012 | Nr. accesari stire 618 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Traian Igaș: De câte semnale de alarmă mai are nevoie guvernarea USL pentru a se trezi și a-și face treaba?

Așchia nu sare departe de trunchi sau guvernarea USL nu sare departe de felul de a face politică a liderului său, Crin Antonescu. Câte semnale de alarmă le mai trebuie socialiștilor să se trezească pentru a guverna cum trebuie România? Să îl întrebe pe domnul Crin Antonescu și să ne spună și nouă când se vor hotărî să acționeze pentru țară și nu împotriva ei.

Măcar domnul Antonescu dormea, dar Guvernarea USL de patru luni de zile aduce doar prejudicii României. De data aceasta semnalul vine din partea Consiliului JAI care a fost amânat de către preşedinţia cipriotă a UE.

Singurul subiect important pe agenda acestui Consiliu era aderarea României la Schengen, dar ședința a fost anulată. Decizia anulării ședinței ne arată că Germania, Olanda, Belgia încă nu au trecut peste acțiunile ilegale ale politicienilor care au amendat statul de drept și democrația în România.

Acum nu mai discutăm despre nuanțări ale pozițiilor unor state europene vis-a-vis de aderarea noastră la Schengen, acum știm clar că nu ne vor pentru că le este frică să accepte un stat unde o mână de oameni pot schimba radical bunul mers al unei țări, așa cum au făcut cei de la USL în cele 3 zile cât a durat lovitura de stat. Din păcate, cu USL la guvernare, este previzibil răspunsul negativ al europenilor în privința aderării României la Schengen.

USL continuă munca lui Năstase și ne dovedește în fiecare zi că aici se pricepe cel mai bine, să atace procurorii, justiția până la urmă. Ieri au adus un afront lipsit de bun simț tuturor românilor pentru că doar dacă subevaluezi capacitatea cetățenilor de a înțelege acțiunile politice populiste ai tupeul să te autodenunți la DNA și să spui că ești cercetat pentru că ai votat. Acest drept este dat de Constituție, iar PSD și PNL îl tratează de parcă ar fi al lor. Dar, la un moment dat, ancheta se va finaliza și toți vom vedea, inclusiv Europa, că din dorința de a ajunge la Cotroceni, PSD și PNL au strivit legi, proceduri, oameni, o țară întreagă. Până când vom mai suporta această alianță care ne strivește țara? Ne-au arătat că, departe de a fi o alternativă, sunt inamicul public numărul unu al României.

Traian Igaş, vicepreşedinte PDLshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
ACUMA LA TV 15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa