Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 03 August, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

USL Arad : Banii pentru salariile profesorilor i-a tăiat PDL, USL îi dă înapoi!

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 12 Septembrie, 2012 | Nr. accesari stire 681 ori | Comentarii stire 0 comentarii

USL Arad : Banii pentru salariile profesorilor i-a tăiat PDL, USL îi dă înapoi!

 

            PDL continuă seria minciuniilor şi aberaţiilor, cu intenţia vădită de a discredita Guvernul USL. Primarul Gheorghe Falcă insinuează că sunt bani mai puţini pentru salariile profesorilor arădeni.


„Este o insinuare mincioasă, după cum bine se ştie salariile profesorilor au crescut începând cu luna iunie cu 8%, urmând să crească în luna decembrie cu 7%. Guvernul Ponta nu a tăiat bani din fondul de salarii, este o minciună. Cei care au tăiat banii profesorilor – atât salariile cu 25% cât şi sporurile sunt cei de la PDL, cu largul concurs al unor lideri ca Gheorghe Falcă. Reparaţiile pecuniare şi morale care trebuie făcute bugetarilor – inclusiv profesorilor – şi pensionarilor, reclamă unele ajustări bugetare. Astfel, se taie o parte a cheltuielilor de funcţionare în toate instituţiile publice. Înainte să spună că regretă diminuarea fondurilor pentru învăţământ, Gheorghe Falcă ar trebui să regrete nedreptăţile făcute profesorilor de partidul din care face parte. Dacă nu îşi aminteşte, să îşi citească din nou cartea lansată cu mare fast, în care susţine tăierile de salarii şi pensii, inclusiv pentru cei din învăţământ. Marionetele pe care le-a trimis în Parlament au tăiat fără să ezite veniturile profesorilor. De asemenea, să regrete faptul că PDL a închis şcoli şi grădiniţe, inclusiv în judeţul Arad. Să regrete că primul act după obţinerea unui nou mandat a fost să ia o parte din veniturile proprii ale unor şcoli. Gheorghe Falcă ar face bine să nu se mai adreseze celor din învăţământ, le-a făcut destul rău, să nu îi mai mintă acum!”, a spus Dorel Căprar, co-preşedintele USL Arad.

            Alte declaraţii aberante vin dinspre parlamentarii PDL, în special din partea lui Marius Gondor. „PDL vrea buget cât mai repede, invocând o pretinsă lipsă de sinceritate. În primul rând, cred că este normal ca bugetul pentru anul viitor să fie redactat de guvernul instalat în urma alegerilor. Este normal ca noul guvern, legitimat de votul cetăţenilor, să lucreze cu propriul buget, în ciuda aberaţiilor pe care le debitează deputatul Gondor. În al doilea rând, USL este radical diferit de PDL. Noi nu promitem înainte de alegeri mărirea salariilor, pentru ca după alegeri să le tăiem cu 25%. Cât despre faptul că noi am umbla cu «cioara vopsită», să fim serioşi! Cei de la PDL şi-au vopsit partidul portocaliu în verde, să nu îi recunoască electoratul. Ei sunt cei care comunică în numele MCL, o alianţă electorală care nu mai există, pentru că le este ruşine să spună că vin de la PDL!”, a afirmat Dorel Căprar.

Biroul de presă al USL

           share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
ACUMA LA TV 13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa