Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 29 Noiembrie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Asociația Aradul Prosperă : Bilanț peste așteptări Colecta de Daruri pentru Crăciun

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 24 Decembrie, 2012 | Nr. accesari stire 3232 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Asociația Aradul Prosperă : Bilanț peste așteptări Colecta de Daruri pentru Crăciun

Joi, vineri și sâmbătă, 19, 20 și 21 decembrie 2012 a avut loc activitatea de donare către centre de copii și vârstnici, organizată de Asociația Aradul Prosperă, în parteneriat cu DGASPC Arad, TAKATA ROMANIA SRL, INTERNATIONAL ALEXANDER SRL și școli arădene precum Liceul Tehnologic de Electronică și Automatizare “Caius Iacob” Arad și Școala Generală Aurel Vlaicu Arad.

Beneficiarii acțiunii sunt în număr de 133 de vârstnici de la Asociația Centrul De Îngrijire Bunătatea, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Pecica, Complexul de Servicii Sociale Păuliş, Centrul de Îngrijire și Asistență Gurahonț, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Petriş și si 73 copii din următoarele centre:  CTF nr. 1 ''Johannes'' Mocrea, CTF nr. 2 ''Sf. Elisabeta'' Mocrea, CTF nr. 3 Ineu, Complex de servicii pentru tineri Ineu Sicula, 0CTF Bocsig și CRRCD Arad.

Asociația Aradul Prosperă ține să mulțumească pe această cale Takata Romania si angajaților săi, care au contribuit cu pachete și peste 6000 lei, din care s-au cumparat hrană, haine, un televizor și alte obiecte de folosință beneficiarilor;   International Alexander,  care ne-a  asigurat transport și spatiu pentru sortare și depozitare; Liceului Tehnologic de Electronică și Automatizare “Caius Iacob” Arad, Școlii Generale Aurel Vlaicu Arad și nu în ultimul rând tuturor arădenilor care s-au implicat și au manifestat disponibilitate față de acest demers organizat în sprijinul semenilor noștri, prin donații de haine, jucării, televizoare etc.

Asociația Aradul Prosperă reamintește arădenilor că începând cu jumătatea lunii ianuarie 2013 va demara activitatea de colectare de haine, jucării și alte obiecte pentru Colecta de Daruri cu beneficiari din centre ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad și alți arădeni nevoiași, atât într-un punct fix, cât și printr-o formulă itinerantă, venind astfel în întâmpinarea celor care doresc să contribuie la acest proiect.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta