Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 09 Mai, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Crăciunescu, demis de la conducerea CCA: "Comitetul Executiv al FRF m-a dat afară fără niciun motiv"

Categorie stire Sport | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 01 August, 2012 | Nr. accesari stire 6101 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Crăciunescu, demis de la conducerea CCA:

Preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că a fost demis din funcţie de către Comitetul Executiv al FRF, întrunit la Casa Fotbalului, fără a i se explica motivele acestei decizii.

Am fost demis astăzi de Comitetul Executiv fără niciun motiv. Aşa au vrut cluburile din Divizia A şi aşa s-a hotărât. Mie nu mi s-a comunicat niciun motiv. Pur şi simplu m-au demis", a spus Crăciunescu.

El a adăugat că un singur membru al Comitetului Executiv a votat împotriva propunerii de demitere şi este convins că "totul a fost o lucrătură ca la carte". "Votul a fost ca la carte, ce să mai vorbim. Dragomir a lipsit de la şedinţă, aşa că au fost nouă voturi pentru, unul împotrivă şi o abţinere. E amuzat, a fost şi unul împotrivă, ca să nu se ştie ce şi cum... a fost o lucrătură, dar asta este", a explicat fostul preşedinte al CCA.

Ion Crăciunescu nu îşi reproşează nimic şi este de părere că "din punct de vedere uman nimeni nu putea face mai mult" în timpul cât a fost preşedinte al CCA. "Eu nu am ce să îmi reproşez, chiar nu am. Lucrurile au fost pregătite foarte bine pentru decizia de azi. Asta este. Nu pot să compar mandatul de acum cu cel precedent pentru că ăsta ultimul a fost mai scurt, doar nouă luni. Dar la ce dezastru am găsit la CCA din punct de vedere uman nimeni nu putea face mai mult", a precizat Ion Crăciunescu.

La 10 iulie, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru, anunţa că douăsprezece cluburi din Liga I solicită înlocuirea lui Ion Crăciunescu din funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor cu un străin, propunerea urmând să fie supusă votului în următoarea şedinţă a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. Mai mulţi conducători de cluburi au fost nemulţumiţi de delgările arbitrilor la meciurile echipelor lor şi de calitatea arbitrajelor. De asemenea, ei s-au arătat deranjaţi de faptul că Ion Crăciunescu le-a luat apărarea public arbitrilor chiar şi atunci când, în opinia preşedinţilor de cluburi, aceştia greşeau.

Comitetul Executiv a aprobat, în 13 octombrie 2011, numirea în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor a lui Ion Crăciunescu, care urma să conducă acest for până în 2014.

El l-a înlocuit pe Vasile Avram, arestat într-un caz de corupţie. Crăciunescu a mai condus CCA în perioada iunie 2003 - octombrie 2005. Mircea Sandu l-a îndepărtat atunci pe Crăciunescu de la conducerea CCA, după ce fostul arbitru l-a susţinut pe Gheorghe Popescu la alegerile pentru preşedinţia FRF din 21 noiembrie.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
ACUMA LA TV 18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa