Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 09 Mai, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Invitaţie la ciclism şi alergare

Categorie stire Sport | Autor stire Ady | Data publicare Vineri, 16 August, 2013 | Nr. accesari stire 642 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Invitaţie la ciclism şi alergare

Evenimentul „Duatlonul verde” este organizat de către Primăria Municipiului Arad, Clubul Sportiv Experienţa Multisport şi Poliţia Locală Arad va avea loc în cadrul Zilelor Aradului 2013. Manifestarea cuprinde o probă ce reuneşte aproximativ 10 km ciclism pe şosea şi 4.5 km alergare în Pădurea Ceala, probă ce se poate parcurge fie individual, fie în echipă (ştafetă). Este destinat în special amatorilor iar scopul său este promovarea unei educaţii pentru sănătate prin încurajarea alergării şi ciclismului în rândul amatorilor. Desfăşurarea acestuia va avea loc în data de 17 august 2013 cu startul din Arad, Parcul Reconcilierii româno-maghiare şi cu locaţia de tranzit la Centrul de vizitare de la Parcul Naţional Lunca Mureşului unde se lasă bicicleta într-un loc amenajat şi se continuă cu alergarea în Pădurea Ceala pe un traseu amenajat.  Timpul limită de parcurgere a traseului este de două ore.
Pot să se înscrie la acest eveniment persoane cu vârsta minimă de 14 ani împliniţi până la data de 16 august 2013. Înscrierea se poate face pe site-ul www.experientamultisport.ro până la data de 15 august 2013.


Vor fi premiaţi cu produse primii 3 câştigători la individual feminin şi masculin şi primele 3 echipe ce au parcurs traseul în ştafetă. Aceste premii sunt oferite de către Hervis.  Racing Bike Shop şi Cross Bike oferă la tombola participanţilor o bicicletă CROSS din aluminiu cu dotări SHIMANO. Fiecare concurent care termină cursa va primi un certificat de participare şi o medalie.  Partenerii evenimentului sunt: Parcul Natural Lunca Mureşului, Crucea Roşie Arad, Asociaţia Millennium Center, West TV, Zumba cu Denisa, Racing Bike Pro, Hervis, Racing Bike Shop, Cross Bike. „Duatlonul verde” le dă iubitorilor de mişcare posibilitatea de a îmbina alergarea şi ciclismul fie la individual, fie la ştafetă, unde au o cursă de parcurs în echipă de câte două persoane. Sport, din nou, pentru că dorim să continuăm seria evenimentelor în care promovăm un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare.” - Sorin Victor Roman, Clubul Sportiv Experienţa Multisport Arad. „Prin sprijinirea evenimentului „Duatlonul verde” îi sprijinim şi pe cei care practică sportul, dorinţa Primăriei Arad fiind aceea de a încuraja activităţile sportive şi prin desfăşurarea acestora în cadrul Zilelor Aradului, această sărbătoare dedicată oraşului", a declarat Gheorghe Falcă, Primarul Municipiului Arad.


Adrian Creţashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
ACUMA LA TV 19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa