Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 21 Iunie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM

Horoscop din 27.07.2013

Horoscop Berbec

Plecati intr-o calatorie in interes familial, care s-ar putea sa nu decurga asa cum ati dorit. Nu-i reprosati nimic partenerului de viata! Este posibil sa primiti o suma mare de bani, care va reda buna dispozitie. Va recomandam sa va pastrati calmul.

Horoscop Taur

In prima parte a zilei sunteti irascibil din cauza problemelor de serviciu. Dupa-amiaza va simtiti bine impreuna cu prietenii care va vin in vizita. S-ar putea sa planuiti o excursie. Va recomandam sa aveti mai multa rabdare cu cei din jur.

Horoscop Gemeni

S-ar putea sa aveti de ales intre stresul unei afaceri noi, impreuna cu un prieten, si siguranta locului de munca. Va sfatuim sa nu va grabiti. Consultati-va cu o persoana mai in varsta, cu experienta in domeniu!

Horoscop Rac

De dimineata sunteti nervos pe partenerul de viata, pentru ca a cheltuit prea mult. Puteti sa evitati o cearta cu persoana iubita daca renuntati sa mai fiti incapatanat. Spre seara, s-ar putea sa aflati ca ati primit o mostenire, ceea ce va schimba planurile pentru a doua zi. Va sfatuim sa va pastrati cumpatul.

Horoscop Leu

De dimineata va pune pe ganduri o veste neplacuta, legata de relatiile sentimentale. Va sfatuim sa fiti prudent, indiferent ce se intampla. Nu faceti persoanei iubite promisiuni pe care sa nu le puteti respecta! Chiar daca nu stati prea bine cu banii, va sfatuim sa evitati orice fel de speculatii.

Horoscop Fecioara

In cursul diminetii aflati ca trebuie sa plecati intr-o delegatie. Partenerul de viata este foarte nemultumit, pentru ca spera sa va fiti impreuna. Va sfatuim sa va pastrati calmul. Spre seara, este posibil sa fiti agitat din cauza unei divergente cu o femeie mai in varsta.

Horoscop Balanta

Este posibil sa aveti probleme cu banii, motiv pentru care nu va simtiti in largul dumneavoastra la o petrecere. Incercati sa va pastrati echilibrul si sa nu exagerati! Va sfatuim sa nu provocati discutii in contradictoriu cu prietenii. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unui prieten cu experienta in acest domeniu si mai ales sa va ascultati intuitia.

Horoscop Scorpion

S-ar putea sa va certati cu persoana iubita, pentru ca vreti sa renuntati la o excursie. Se pare ca astazi nu aveti succes nici in afaceri. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa va limitati la activitati de rutina. Evitati speculatiile financiare!

Horoscop Sagetator

S-ar putea sa fiti nemultumit din cauza unor schimbari neasteptate la locul de munca. Incercati sa va calmati, oricum nu puteti sa schimbati nimic! Va sfatuim sa nu ridicati tonul in discutiile cu o persoana mai in varsta. Evitati certurile, pentru ca nu aveti nimic de castigat!

Horoscop Varsator

Sunteti inventiv si ambitios, atuuri pe care le puteti folosi in activitatea profesionala si in afaceri. Astazi puteti avea succes in tot ce faceti. Va sfatuim sa tineti cont de parerile unui prieten apropiat. Relatiile sentimentale sunt foarte bune. Nu-i faceti reprosuri persoanei iubite!

Horoscop Pesti

Intuitia va ajuta sa aflati adevarul in legatura cu zvonurile lansate de o femeie despre dumneavoastra. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti o neintelegere cu partenerul de viata, din cauza problemelor financiare si a parerilor diferite despre o calatorie in care urmeaza sa plecati impreuna. Va sfatuim sa va controlati nervii, pentru ca situatia se va limpezi repede.
   


Magic Summer
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa