Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 09 Iulie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Păcălicii jalnici care ne conduc

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 07 Ianuarie, 2013 | Nr. accesari stire 2148 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Păcălicii jalnici care ne conduc

Ultimii ani au fost nemilosi cu tara aceasta amarita. Lipsa conducatoriloe adevarati a fost lucrul cel mai grav, cel mai dureros care mi s-a intimplat. Putinii, foarte putinii oameni de stat pe care ii are Romania au fost coplesiti, sufocati de mediocritatile care ne coplesesc si au ajuns ba la puscarie (vezi cazul lui Adrian Nastase) nevinovati, ba au fost indepartati incet- incet din miezul evenimentelor (vezi cazul lui Tariceanu). Au ramas niste nimeni, niste servitori dezgustatori, catarati pe functii prea mari, prea grele pentru nulitatile care sunt.

Ce altceva decit niste nulitati pretioase au fost Emil Boc si Ungureanu ? Am crezut ca odata cu darimarea regimului Basescu vom reveni la normalitate, ca, dupa ani de zile de calvar, niste oameni vor conduce aceasta tara.

Se pare ca nu avem noroc. Tot un papitoi, tot pacalici a ajuns sa conduca Romania. Un individ alunecos, fara onoare, care, ca si Boc , minte asa cum respira. Pacaliciul jalnic care este Ponta, caruia i se spune deja Boculet, dovedeste aceiasi lipsa de idei, acelasi dispret pentru oameni ca si inaintasul sau Boc. Cel mai grav lucru mi se pare atitudinea lui Boculet-Ponta, care ne trateaza pe toti ca pe niste prosti. Ne spune Boculet-Ponta ca INS-ul a gresit PIB-ul Romaniei !!!

Si ne spune acest lucru de parca nu Boculet-Ponta ar fi venit la guvernare din opozitie. De parca nu Boculet-Ponta ar fi fost prim-ministru in ultimele opt luni. De parca noi toti, in afara de el am fi niste timpiti. Faptul ca Boculet-Ponta nici n-a preluat bine noul guvern  si a si inceput sa ne minta mi se pare extrem de grav.

Ca si faptul ca la doua-trei zile de la cistigarea alegerilor a inceput sa faca acelasi lucru ca si Boc, nulitatea aceea care a fost ani de zile prim ministrul Romaniei. Adica a inceput sa taie tot ce a putut din veniturile oamenilor. Asta intr-o tara distrusa, secatuita de guvernarea Basescu-Boc. De ce nu a anuntat Boculet-Ponta ca urmeaza sa faca aceleasi porcarii ca si Boc si Basescu ? Ca sa cistige puterea ! Odata ajuns la putere ….. pacaliciul jalnic si dezgustator care este Ponta a inceput sa taie. Fara mila, fara sa trebuiasca sa puna osul la treaba, fara sa-si respecte promisiunile din campanie. Singura diferenta intre Boc si Ponta este acea de inaltime.

In rest, I se spune pe buna dreptate Boculet-Ponta. Un pacalici ! Inca un pacalici dintr-o serie de pacalici… Boculet-Ponta ! Inca un Nimeni !

Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa