Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 25 Septembrie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Asociația Aradul Prosperă : Bilanț peste așteptări Colecta de Daruri pentru Crăciun

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 24 Decembrie, 2012 | Nr. accesari stire 2716 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Asociația Aradul Prosperă : Bilanț peste așteptări Colecta de Daruri pentru Crăciun

Joi, vineri și sâmbătă, 19, 20 și 21 decembrie 2012 a avut loc activitatea de donare către centre de copii și vârstnici, organizată de Asociația Aradul Prosperă, în parteneriat cu DGASPC Arad, TAKATA ROMANIA SRL, INTERNATIONAL ALEXANDER SRL și școli arădene precum Liceul Tehnologic de Electronică și Automatizare “Caius Iacob” Arad și Școala Generală Aurel Vlaicu Arad.

Beneficiarii acțiunii sunt în număr de 133 de vârstnici de la Asociația Centrul De Îngrijire Bunătatea, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Pecica, Complexul de Servicii Sociale Păuliş, Centrul de Îngrijire și Asistență Gurahonț, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Petriş și si 73 copii din următoarele centre:  CTF nr. 1 ''Johannes'' Mocrea, CTF nr. 2 ''Sf. Elisabeta'' Mocrea, CTF nr. 3 Ineu, Complex de servicii pentru tineri Ineu Sicula, 0CTF Bocsig și CRRCD Arad.

Asociația Aradul Prosperă ține să mulțumească pe această cale Takata Romania si angajaților săi, care au contribuit cu pachete și peste 6000 lei, din care s-au cumparat hrană, haine, un televizor și alte obiecte de folosință beneficiarilor;   International Alexander,  care ne-a  asigurat transport și spatiu pentru sortare și depozitare; Liceului Tehnologic de Electronică și Automatizare “Caius Iacob” Arad, Școlii Generale Aurel Vlaicu Arad și nu în ultimul rând tuturor arădenilor care s-au implicat și au manifestat disponibilitate față de acest demers organizat în sprijinul semenilor noștri, prin donații de haine, jucării, televizoare etc.

Asociația Aradul Prosperă reamintește arădenilor că începând cu jumătatea lunii ianuarie 2013 va demara activitatea de colectare de haine, jucării și alte obiecte pentru Colecta de Daruri cu beneficiari din centre ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad și alți arădeni nevoiași, atât într-un punct fix, cât și printr-o formulă itinerantă, venind astfel în întâmpinarea celor care doresc să contribuie la acest proiect.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
ACUMA LA TV 22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa