Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 28 Martie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Peste 35.000 de cupluri din România au divorțat anul trecut

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 24 Septembrie, 2014 | Nr. accesari stire 4066 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Peste 35.000 de cupluri din România au divorțat anul trecut

În contextul în care peste 35.000 de cupluri au divorțat anul trecut, cu 13% mai mulți față de anul 2012, potrivit INS, unul dintre cei mai cunoscuți sexologi din lume, Andrew Barnes, va susține, în perioada 25-26 octombrie 2014, în București, workshop-ul “Adevărul ascuns despre iubire și relații”, menit să combată acest fenomen.

Sexologul australian va prezenta audienței principalii factori care conduc la neînțelegeri în cuplu și mecanismele prin care putem recăpăta armonia în familie. În același timp, Andrew Barnes spune că “mulţi vor să exploreze forme mai complexe ale sexualităţii, ale relaţiei de cuplu şi spiritualităţii și vor să înveţe cum să combine aceste aspecte ale propriei vieţi. Mulţi oameni fac sex, pentru că nu ştiu să facă dragoste. Mulţi oameni îşi doresc mai mult de la  relaţia de cuplu, dar nu ştiu cum să obţină acel ceva. Cursurile mele vin în sprijinul oamenilor care vor să aducă laolaltă sexualitatea cu relaţiile de iubire şi spiritualitatea. În felul acesta începem să folosim relaţiile profunde şi sexualitatea  pentru a crea o legătură profund spirituală cu noi înşine, cu alţii şi cu viaţa în general”, consideră sexologul Andrew Barnes.

Workshop-ul îi va ajuta pe cei prezenți să își vindece rănile emoționale, să înțeleagă dinamica masculine/feminine pentru a menține armonia, să descopere ce declanșează frica și reacțiile subconștiente în relațiile cu alte persoane și să învețe cum să reacționeze la anumite situații de stress și cum să dezvolte încrederea în sine pentru a evita discrepanțele dintre parteneri.

“Ne bucurăm că am reușit să-l aducem pe renumitul Andrew Barnes în țara noastră, mai ales că programul domniei sale este unul extrem de încărcat. Cu atât mai important este acest eveniment, cu cât rata divorțurilor a crescut foarte mult în ultimii ani în țara noastră, iar cuplurile tinere aleg calea mai ușoară în detrimentul eforturilor comune de a trăi în armonie. Considerăm că este un prilej foarte bun de a afla de ce românii se află la coada clasamentului european în ceea ce privește rata divorțurilor și cum putem schimba acest fenomen, mai ales că această etapă dureroasă din viața unui cuplu are un impact emoțional foarte mare mai ales asupra copiilor”, declară organizatorii workshop-ului “Adevărul ascuns despre iubire și relații”.

Înscrierile se pot face pe Facebook, la adresa evenimentului – https://www.facebook.com/events/898177470197238/, la telefon 0720.025.265 sau la adresa de email evenimente.andrew@gmail.com

Andrew Barnes este un renumit trainer și sexolog australian a cărui activitate extraordinară cuprinde seminarii, workshop-uri și conferinte pe care le desfășoară în peste douăzeci de tări, pe toate cele 5 continente.

Persoană de contact

Gabriela Marin

Psiholog

0743.351.579

 

Transmite,

Drd. Tănase Tasenţe

Director General

Plus Communication

 



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
ACUMA LA TV 11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta